Symulacja w solidworks flowsimulation

Witam, studentie drugiego roku klasy przygotowawczej, prowadzę badanie na temat kawitacji śmigieł. W tym celu pracuję na solidworks flowsimulation. Przeprowadziłem badania na trójłopatowym śmigle, w którym umieściłem silnik w "centralnej" części, która jest przymocowana do części zawierającej łopaty za pomocą ograniczeń, tak że kiedy obracam moją centralną część (ręcznie), łopaty obracają się dokładnie tak, jak tego potrzebuję. Jednak kiedy zaczynam obliczenia i wyświetlam moje opływowe, część, w której silnik jest zamocowany, ma obrót (patrz opływ na powiązanych ekranach), ale nie moje ostrza! To tak, jakby moje ostrza pozostały zamrożone, co jest bardzo problematyczne, biorąc pod uwagę, że muszę zbadać wpływ prędkości obrotowej ... Korzystając z oprogramowania dopiero od kilku tygodni, prawdopodobnie popełniłem błąd, którego nie mogę poprawić. Mam nadzieję, że ktoś z Was może mi pomóc! Z góry dziękuję

Powiązany zrzut ekranu został zrobiony, aby spróbować pokazać, co się dzieje, ale jest to skomplikowane w przypadku pojedynczego obrazu, jestem dostępny do wysłania innym. Ten przedstawia widok od tyłu, 

projet1_1.png