Witam
Chciałem wiedzieć, jak zaktualizować profil mojej firmy, dodając stronę internetową.
Możesz zobaczyć "website:", ale jeśli chcesz zmodyfikować arkusz, ten wiersz nie istnieje.
Witam
Chciałem wiedzieć, jak zaktualizować profil mojej firmy, dodając stronę internetową.
Możesz zobaczyć "website:", ale jeśli chcesz zmodyfikować arkusz, ten wiersz nie istnieje.
Witaj Bartku,
Aby zmodyfikować wizytówkę firmową, musisz być administratorem karty firmowej
W zakładce "Moi współpracownicy" możesz zmodyfikować swoje konto i zaznaczyć pole "Administrator profilu firmy"
Następnie, gdy przejdziesz do "Moja kartoteka firmowa", zobaczysz przycisk "Edytuj mój plik", który pozwala skonfigurować całą zawartość pliku
Pozdrowienia
Alan
Tak, wiem, ale kiedy klikam edytuj arkusz, nie widzę pola "strona internetowa"
Oto, co widzę (obraz)
Mam to samo brak linii strony internetowej.
.
Oszukiwałem, korzystam z sekcji "ślepa kula" i umieściłem ją w opisie.
Nawiasem mówiąc, uważam, że sekcja "strona internetowa" powinna nazywać się "sieci społecznościowe", ale prawdą jest, że prawdziwa sekcja strony internetowej byłaby interesująca
Myślę, że nie zrozumiałeś..... ^^
Widziałem listy firm ze stroną internetową :www.xxxxxx.com
Chciałem zrobić to samo. Kliknąłem więc na wizytówkę firmy, a następnie zarządzaj moją stroną
Potem widzimy facebooka, twittera itd. itp..... ale nie linia strony internetowej.
Jedyne, co zakładam, to to, że został usunięty.
Przeszedłem więc do opisu, a następnie dodałem stronę internetową... Nie świetnie....
To rzeczywiście dziwne.
Zadałem pytanie twórcom i odezwę się do Was, gdy tylko będę miał odpowiedź.
Dobranoc
Dziękuję bardzo ;)
Witam
To wszystko, informacje wróciły i możesz teraz wypełnić stronę internetową WEB swojej firmy w zakładce "Zarządzaj moją firmą".
Miłego dnia
Jean-Michel SAVOYAT