Sldresu.dll

Witam

Ten komunikat o błędzie mam już od kilku dni, a dokładniej od czasu, gdy był test ładowania sp5 z 2014 roku... Ale od 1 grudnia nie jestem już pod konserwacją, więc nie mogę, Bez broni nie ma czekolady.

Próbowałem naprawy za pomocą sp4, ale mówi mi, że jest niekompletny (i nie zrobiłem DVD) 

Po przeszukaniu odpowiedniego folderu mam sldresu1.dll

Jakieś tropy?

capture_probleme_sw_2014.png
1 polubienie

Spróbuj pobrać nowy plik sjdresu1.dll z Internetu i podmienić go w folderze SW

1 polubienie

Cześć @Tomalan

Na razie po prostu zrobiłem kopię sjdresu1.dll i zmieniłem jej nazwę na sjdresu.dll. wydaje się, że poprawił się dla SW, ale nie dla eksploracji.....

1 polubienie

Oto link, który może Ci pomóc.

http://www.exedlldb.com/french/dll-s/sldresu-dll.html

2 polubienia

@thierry

Czy to oznacza, że Solidworks instaluje wirusa, gdy nie może przeprowadzić aktualizacji? ale jeśli ta biblioteka zostanie usunięta, nie przeszkodzi to w działaniu SW, ponieważ na razie to, co widzę przede wszystkim, to błędy w rejestracji IGS i to prawda mój eksplorator Windows, który często się zawiesza

1 polubienie

@ Thierry

W oferowanym przez Ciebie oprogramowaniu znajduje się trojan

1 polubienie

Wygląda jak uszkodzony rejestr. Spróbuj naprawić rejestr za pomocą następującej metody i sprawdź.

Zamknij SolidWorks i przejdź do Start > Uruchom > wpisz regedit > przejdź do HKEY_CURRENT_USER > Software > SolidWorks > SolidWorks 2014

Zmień nazwę SolidWorks 2014 na SolidWorks 2014-OLD (ma to na celu zachowanie kopii zapasowej istniejącego pliku rejestru), zamknij rejestr i uruchom ponownie SolidWorks. Spowoduje to zasadniczo zresetowanie SolidWorks do ustawień zainstalowanych, więc konieczne będzie ponowne ustawienie wszystkich opcji. Jeśli to zadziała, należy powrócić do rejestru i usunąć klucz SolidWorks 2014-OLD .

1 polubienie