Ok i dziękuję.
Oprócz
Mam jeszcze jedno pytanie, które mnie niepokoi.
Czy to, że rysując w SW RX w trybie bez opcji, wszystko idzie dobrze, oznacza, że moja "karta graficzna" działa dobrze, czy to nic nie znaczy?
Ok i dziękuję.
Oprócz
Mam jeszcze jedno pytanie, które mnie niepokoi.
Czy to, że rysując w SW RX w trybie bez opcji, wszystko idzie dobrze, oznacza, że moja "karta graficzna" działa dobrze, czy to nic nie znaczy?
Oto, co znalazłem w trybie, który działa dobrze dla mojego oprogramowania.
Uruchom SOLIDWORKS, ignorując ustawienia w obszarze Narzędzia/Opcje: W tej drugiej konfiguracji SOLIDWORKS uruchamia się z ustawieniami domyślnymi: paskami narzędzi, menu, skrótami klawiaturowymi, opcjami systemowymi. Ta funkcja może być używana do wyróżniania zachowań związanych z określonym ustawieniem SOLIDWORKS lub specyficznym dla użytkownika uszkodzeniem rejestru SOLIDWORKS. Ten tryb rozruchu ma zastosowanie tylko do tej sesji SOLIDWORKS (więc ustawienia są znajdowane przy drugim uruchomieniu SOLIDWORKS).
Domyślam się, że oznacza to, że coś jest nie tak z moimi opcjami i że komputer nie jest źródłem problemu???
Dziękuję za Twoją opinię
Rzeczywiście, ja również interpretowałbym to w ten sposób.
Możesz zresetować ustawienia oprogramowania: Resetowanie ustawień
W dyskusji widzimy, że możemy przywrócić parametry według kategorii.
Wykonaj więc kopię zapasową bieżącego ustawienia, a następnie stopniowo przywracaj ustawienia, aż zadziała.
Mamy nadzieję, że możesz wtedy przywrócić stare ustawienia i zresetować tylko obraźliwą kategorię
Jeśli to nie wystarczy, będziesz musiał rozważyć odinstalowanie/ponowną instalację oprogramowania.
Przywróciłem wszystko pod względem ustawień, ale to jest to samo. Coś szalonego.
Zastanawiam się nad utworzeniem punktu przywracania, odinstalowaniem SW.
Z drugiej strony zastanawiam się, czy w rejestrze nie pozostaną pliki, które spowodują, że SW zainstaluje się ponownie jak za pierwszym razem.
Czy wiesz, jak to zrobić?
Poza oddaniem strzału CCleaner nie widzę nic innego do roboty.
Pamiętaj, aby dezaktywować licencję przed odinstalowaniem, zamknąć (a nie tylko ponownie uruchomić) komputer po każdym kroku (odinstaluj, CCleaner, zainstaluj ponownie).
Witam
BDR musisz włożyć fajkę i płetwy, aby w nim majsterkować, aby tego uniknąć.
Z drugiej strony, jeśli całkowicie odinstalujesz oprogramowanie, po ponownej instalacji nie będzie żadnego linku (podstawowa zasada BDR, indeksy są kontekstowe). Usuń katalogi po odinstalowaniu, jeśli nie zostaną usunięte jako środek ostrożności.
Od wersji 2017 i 2018 instalację nowej wersji lepiej wykonać po wielu problemach, gdy ludzie mieli kilka wersji na komputerze.
Głupie pytanie, czy masz duże oprogramowanie (inne niż przeglądarki), ponieważ te też są wolne, problemem nie byłoby SW. Zdarzyło mi się to niedawno, ponieważ płyta główna zaczynała się psuć przed oddaniem ducha.
Pozdrowienia
Witam
Aby czysto odinstalować / ponownie zainstalować oprogramowanie, możesz postępować zgodnie z tym dokumentem, zwłaszcza z rozdziałem IV, uważaj, pozycja kluczy rejestru może się różnić w zależności od wersji systemu Windows.
Pozdrowienia
Witaj, zwycięstwo i spustoszenie.
Zwycięstwo, ponieważ odinstalowałem usuwając pliki z bazy danych.
Odłożyłem swoje opcje z powrotem i wszystko działa idealnie bez żadnego problemu
oprócz
Przepraszam za to, co powiedział mi avenao, że prawdopodobnie była to karta graficzna. Poszedłem nawet do mnie, żeby kupić komputer. Wszystko to dla prostej ponownej instalacji. Beaba informatyki. W każdym razie wielkie podziękowania dla Ciebie, a zwłaszcza za uratowanie karty lub komputera