Witam
Korzystam z Solisworks 2014 SP2 i chciałbym wiedzieć, czy jeśli zainstaluję wersję 2015 beta 2, mogę pozostać w wersji beta bez kupowania licencji?
Ponieważ nowa funkcja ogniw łańcucha wygląda naprawdę dobrze!!
DZIĘKUJĘ
Witam
Korzystam z Solisworks 2014 SP2 i chciałbym wiedzieć, czy jeśli zainstaluję wersję 2015 beta 2, mogę pozostać w wersji beta bez kupowania licencji?
Ponieważ nowa funkcja ogniw łańcucha wygląda naprawdę dobrze!!
DZIĘKUJĘ
Cześć Mathieu,
Aby uzyskać dostęp do programu Beta, należy złożyć wniosek na stronie internetowej SolidWorks. Wymagane jest konto klienta.
Aby go pobrać, Twój numer licencji jest weryfikowany i musisz mieć umowę serwisową.
Pozdrowienia.
To mówi wszystko!
Bez kosztów utrzymania, bez aktualizacji!
Następnie zawsze możesz go pobrać i zainstalować, ale okres próbny będzie ograniczony czasowo. (Myślę, że 30 dni.) po czym nie będziesz mógł rzucić Sw
Czy istnieje kompatybilność od 2015 do 2014? ( Dla kolegów, którzy nie zamierzają ewoluować w 2015 roku )
Będziesz mógł odczytywać pliki z wersji 2014, ale odwrotnie, Twoi współpracownicy nie będą mogli odczytywać plików z wersji 2015.
Z wyjątkiem eksportu w formacie uniwersalnym, ale hej, użyteczność posiadania wyższej wersji już nie istnieje...
Witam
Dla przypomnienia lub w celach informacyjnych:
Od SW2013 możliwe jest odtwarzanie plików z poprzedniej wersji. Pozostaje tylko do odczytu, ale pozwala na wykorzystanie utworu lub zestawu zaprojektowanego przez kolegę w dodatkowej wersji.
Bądź ostrożny, musisz poczekać na SP0 z 2015 roku i SP5 z 2014 roku, to samo dotyczy innych lat od 2013 roku.
@+
Uczymy się każdego dnia^^
Z drugiej strony tak, radzę poczekać na stabilne wersje, zamiast instalować wersje Beta!