Witaj, podczas korzystania z Harmonogramu zadań Solidworks 2017 eksportuj pliki do formatu PDF.
On będzie szukał dla mnie złych referencji?!
To nie pierwszy raz
Na załączonym pliku w:
A: podczas eksportowania w formacie pdf niewłaściwy gramofon i jego ścieżka.
B: Prawy gramofon , prawy gramofon i jego ścieżka.
Czy możesz mi szybko pomóc, muszę oddać pliki.
Z góry dziękuję
planificateur_de_taches_solidworks_2017-20180730.pdf
- zrestartować maszynę,
- Otwórz zestaw główny folderu, który ma zostać przekonwertowany.
- wyświetlić listę użytych komponentów (plik/wyszukiwanie referencji) i zidentyfikować intruzów;
- zamknij wszystko;
- (tymczasowo) zmień nazwy plików intruza;
- Otwórz zestaw główny folderu, który ma zostać przekonwertowany.
- wyświetlić listę użytych komponentów (plik/wyszukiwanie referencji) i sprawdzić, czy nie ma już intruzów;
-rekord;
- rozpocząć konwersję;
- Przywróć imiona intruzów.
2 polubienia
Witam i dziękuję stefbeno za zabieg.
Nie rozumiem pojęcia intruza?
Czy ten problem nie jest normalny?
To jedyne profesjonalne oprogramowanie, o którym wiem, że przyniesie mi złe referencje!
Jest to bardzo problematyczne, zwłaszcza gdy jesteś profesjonalistą i musisz oddać plany produkcji.
Jak można to wytłumaczyć?
Jeśli wiesz, byłbym ciekaw przyczyny
Dziękuję
SW nie zarządza ścieżkami, po prostu zachowuje ostatnią używaną ścieżkę, ścieżkę, której użyje, jeśli nie znajdzie pliku o tej nazwie w pamięci, to w bieżącym katalogu.
W Twoim przypadku utwór, który nie pochodzi z odpowiedniego repertuaru, nazywam intruzem.
Jeśli twoje pliki są odpowiednio ułożone, po zastosowaniu kroku 3 w wyświetlonej tabeli zmiany katalogu są dość łatwe do zobaczenia, ewentualnie "skopiuj listę" i wklej ją do Excela. Sortując po drodze, będzie to jeszcze bardziej oczywiste.
1 polubienie
Witam
Czy to możliwe, że twoje talie są wynikiem kopiowania i wklejania i zmiany nazwy przez system Windows, stąd stary pozostały link do starego MEPa???