@coin37coin , oto rozwiązanie firmy Dassault: 1- Sprawiasz, że forum jest znacznie mniej przyjemne i bardziej dostępne bez logowania, nawet w trybie tylko do odczytu. 2-Kiedy nie masz już prawie żadnych forumowców, mówisz, że twoje oprogramowanie poprawia się, ponieważ na forum jest mniej zgłoszeń z prośbami lub innych!
Na tym poprzestanę, bo jeśli tak dalej pójdzie, zmienię pracę i skończę przed zgromadzeniem, na którym odbędzie się wotum zaufania!
@coin37coin jeśli chodzi o bezpieczeństwo pracy, to na pewno! Ale z drugiej strony pod względem wynagrodzenia! Edit: Cokolwiek po spojrzeniu na około 14000€/miesiąc za zaledwie 100€ więcej miesięcznie niż moja obecna pensja, naprawdę nie warto!
Nie wiem jednak, jak radzi sobie w Dassault: istnieje społeczność SolidWorks Enhancement Ideas , w której można stale zgłaszać pomysły na ulepszenia/ewolucję. A potem jest lista TopTen otwarta na kilka tygodni (w tym roku jest to 6 miesięcy ??) w oczekiwaniu na ich wielką masę na początku lutego w Houston w Teksasie , słynnym świecie 3DExperience.
Przestałem publikować pomysły w społeczności pomysłów na ulepszenia SolidWorks; Zapisuję swoje pomysły w Excelu i równoważę wszystko w TTL.
Rzeczywiście, jak co roku, poprawiają europosłankę, ale z roku na rok jest gorzej... W związku z tym powiedziałbym, że " naprawdę poprawiło się traktowanie posłów do PE ", ponieważ otwarcie, zamknięcie, rejestracja itp. zajmuje zdecydowanie zbyt dużo czasu. … Uh!!! Może to zbyt wiele, aby prosić... !! @+. AR.