Solidworks 2026 w pierwszej dziesiątce

Witam;

Głosy i prośby o ulepszenia dla Solidworks 2026 (Online lub desktop) są otwarte:

=> Głosuj na prośbę o poprawę z " Lubię to " :+1:
=> Stwórz swoją własną aplikację.

Na papierze 10 najpopularniejszych próśb zostanie wziętych pod uwagę przez Dassault.

5 polubień

Jak bardzo sparzyłem się na reklamie w tym roku! :wink:

1 polubienie

Pech!
Ale spędziłeś dużo czasu prosząc o ulepszenia, podczas gdy ja po prostu " trzymam kciuk w górę" :+1: ... Jest szybszy. :smile:

1 polubienie

Jest lepiej [quote=" Maclane, post:3, topic:113124 "]
Kciuk w górę [/quote] z punktorem w górę niż w innych zestawach lub jest to kciuk w dół :disguised_face:

2 polubienia

Najbardziej skomplikowaną rzeczą w tym wszystkim jest zapamiętanie tych identyfikatorów, aby iść głosować xd

1 polubienie

A co, jeśli zaczniemy od poproszenia o poprawki przed ulepszeniami. Mówię to, ponieważ ulepszenia prawdopodobnie przyniosą więcej błędów niż funkcji.

4 polubienia

To jasne, zwłaszcza, że nie sprawia to, że chcesz zobaczyć ich forum " 3dswym "...
= > I " Poucenbalorise " :-1:

1 polubienie

@Silver_Surfer , czy jesteś jedynym, który proponuje ewolucje? Wszędzie widzę twój awatar

2 polubienia

@coin37coin , oto rozwiązanie firmy Dassault:
1- Sprawiasz, że forum jest znacznie mniej przyjemne i bardziej dostępne bez logowania, nawet w trybie tylko do odczytu.
2-Kiedy nie masz już prawie żadnych forumowców, mówisz, że twoje oprogramowanie poprawia się, ponieważ na forum jest mniej zgłoszeń z prośbami lub innych!

Na tym poprzestanę, bo jeśli tak dalej pójdzie, zmienię pracę i skończę przed zgromadzeniem, na którym odbędzie się wotum zaufania!

4 polubienia

Bądź ostrożny, to nie wygląda na zwycięski projekt życiowy

2 polubienia

@coin37coin jeśli chodzi o bezpieczeństwo pracy, to na pewno!
Ale z drugiej strony pod względem wynagrodzenia!
Edit: Cokolwiek po spojrzeniu na około 14000€/miesiąc
za zaledwie 100€ więcej miesięcznie niż moja obecna pensja, naprawdę nie warto! :rofl: :rofl: :rofl:

1 polubienie

Nie, oczywiście, że nie, nie jestem jedyny :sweat_smile:

Nie wiem jednak, jak radzi sobie w Dassault: istnieje społeczność SolidWorks Enhancement Ideas , w której można stale zgłaszać pomysły na ulepszenia/ewolucję. A potem jest lista TopTen otwarta na kilka tygodni (w tym roku jest to 6 miesięcy ??) w oczekiwaniu na ich wielką masę na początku lutego w Houston w Teksasie :cowboy_hat_face: , słynnym świecie 3DExperience.

Przestałem publikować pomysły w społeczności pomysłów na ulepszenia SolidWorks; Zapisuję swoje pomysły w Excelu i równoważę wszystko w TTL.

3 polubienia

Witaj drużynie,

Rzeczywiście, jak co roku, poprawiają europosłankę, ale z roku na rok jest gorzej...
W związku z tym powiedziałbym, że " naprawdę poprawiło się traktowanie posłów do PE ", ponieważ otwarcie, zamknięcie, rejestracja itp. zajmuje zdecydowanie zbyt dużo czasu. …
Uh!!! Może to zbyt wiele, aby prosić... !!
@+.
AR.