Solidworks 2026 w pierwszej dziesiątce

Przepraszam, ale tutaj stanę po stronie SolidWorks:

W pierwszej (The Top Ten list - 3DExperience World 2026) rok 2026 odpowiada rokowi, w którym odbywa się wydarzenie 3DExperience World.

W drugim jest to wersja oprogramowania.

1 polubienie

Myślałem, że to wilk :sweat_smile:... :sweat_smile: :rofl:

1 polubienie

Ta Daaaaa!

3DXW 2026 TTL Presentation.pdf (17,9 miesiąca)

5 polubień

No cóż, to twoje piętnaście minut sławy, @Silver_Surfer jesteś wspominany na wielu stronach pod swoim nazwiskiem " Clark Kent ... :man_superhero: Szacunek!
Świetny dokument. :+1: :+1:

3 polubienia

Pomyśleć, że umówiłem się na wizytę u laryngologa na początku lutego z powodu stałego dzwonienia w uszach...
Zapłaciłem za konsultację za darmo!
Pewnie wszyscy krytykowali, że musiałem przekonać wszystkich kolegów do głosowania, żeby tyle osób znalazło się w pierwszej dziesiątce! :sweat_smile:

(Wyobrażam sobie siebie przebranego za Percevala, by powiedzieć im: " To nie jest złe! "):sweat_smile:

4 polubienia

Bardzo interesująca prezentacja. Nie zawsze jest to bardzo jasne do zrozumienia, ale raczej kompletne, jak sądzę.
I rzeczywiście, jesteś dobrze reprezentowany w @Silver_Surfer . Ile przekupiłeś? :rofl:

3 polubienia

Z drugiej strony, wybór przezwisku :nauseated_face: :rofl:

1 polubienie

Amerykanie są bardzo religijni... Więc nieuchronnie facet o imieniu MONK, będą go słuchać z uwagą!
Dowód!

5 polubień

Wydaje się, że większość pomysłów na ulepszenia pochodzi od użytkowników tego forum.
Nasz indyjski przedstawiciel @Deepak_Gupta również jest jednym z tych szczęśliwców.

:+1: dla ciebie

1 polubienie

Więc twoja nowa ksywka to Silver-MOI? Albo mnich-surfer ?
… Sposób na pogodzenie obu światów.

2 polubienia