Przepraszam, ale tutaj stanę po stronie SolidWorks:
W pierwszej (The Top Ten list - 3DExperience World 2026) rok 2026 odpowiada rokowi, w którym odbywa się wydarzenie 3DExperience World.
W drugim jest to wersja oprogramowania.
Przepraszam, ale tutaj stanę po stronie SolidWorks:
W pierwszej (The Top Ten list - 3DExperience World 2026) rok 2026 odpowiada rokowi, w którym odbywa się wydarzenie 3DExperience World.
W drugim jest to wersja oprogramowania.
Myślałem, że to wilk
...
![]()
No cóż, to twoje piętnaście minut sławy, @Silver_Surfer jesteś wspominany na wielu stronach pod swoim nazwiskiem " Clark Kent ...
Szacunek!
Świetny dokument.
![]()
Pomyśleć, że umówiłem się na wizytę u laryngologa na początku lutego z powodu stałego dzwonienia w uszach...
Zapłaciłem za konsultację za darmo!
Pewnie wszyscy krytykowali, że musiałem przekonać wszystkich kolegów do głosowania, żeby tyle osób znalazło się w pierwszej dziesiątce! ![]()
(Wyobrażam sobie siebie przebranego za Percevala, by powiedzieć im: " To nie jest złe! ")![]()
Bardzo interesująca prezentacja. Nie zawsze jest to bardzo jasne do zrozumienia, ale raczej kompletne, jak sądzę.
I rzeczywiście, jesteś dobrze reprezentowany w @Silver_Surfer . Ile przekupiłeś? ![]()
Z drugiej strony, wybór przezwisku
![]()
Amerykanie są bardzo religijni... Więc nieuchronnie facet o imieniu MONK, będą go słuchać z uwagą!
Dowód!
Wydaje się, że większość pomysłów na ulepszenia pochodzi od użytkowników tego forum.
Nasz indyjski przedstawiciel @Deepak_Gupta również jest jednym z tych szczęśliwców.
dla ciebie
Więc twoja nowa ksywka to Silver-MOI? Albo mnich-surfer ?
… Sposób na pogodzenie obu światów.