Witam
Zapisywałem w różnych formatach dla naszego przedstawiciela handlowego i klienta, dopiero gdy zapisuję jako, aby przełączyć mój zespół na Rysunek, pojawia się komunikat o błędzie: "SolidWorks przestał działać".
SolidWorks 2017
Pozdrowienia
Witam
Zapisywałem w różnych formatach dla naszego przedstawiciela handlowego i klienta, dopiero gdy zapisuję jako, aby przełączyć mój zespół na Rysunek, pojawia się komunikat o błędzie: "SolidWorks przestał działać".
SolidWorks 2017
Pozdrowienia
Witam, jaka wersja dodatku Service Pack? Czy masz PDM?
Może sprawdź, czy jest załadowany rozwiązany.
Niech Moc będzie z wami.
Witam
Może po prostu trochę za ciężkie. Jaka jest jego objętość?
Mały samouczek od naszego przyjaciela OBI WAN, aby zrobić config speepack, a następnie konfigurację OBI WAN
http://www.lynkoa.com/tutos/solidworks/garder-sa-propri%C3%A9t%C3%A9-intellectuel-avec-un-speepack
Witam
Niestety, podobnie jak wszystkie produkty Dassaults, Solidworks nie jest wyjątkiem od reguły awarii, ale zwykle nie zdarza się to codziennie.
Dimitri.
Witam
Czy zdarzyło się to tylko raz? Lub za każdym razem, gdy chcesz zapisać go jako "Rysunek" (dxf/dxwg chyba?)?
Witam
Jeśli jest to eDrawing, oznacza to, że wystąpił błąd w dodatku SP3.
Złożyłem prośbę, która wróciła do Dassault Bug N° 1024994
Został on poprawiony w 2017 SP4 i 2018 B1.
Witam
Dziękuję za odpowiedzi, ale dziś to działa, kto wie dlaczego.
W przeciwnym razie, aby odpowiedzieć na twoje pytania, pakiet soldworks to "SOLIDWORKS Premium 2017 x64 Edition SP3.0" i tak, mamy EPDM.
Nie sądzę, żeby był zbyt ciężki, ma 8,5 MB, wiedząc, że już go znacznie powiększyliśmy.
Awaria była systematyczna i tak, to jest eDrawing dla złożenia.
Mimo wszystko nie rozumiem, dlaczego wczoraj krach był systematyczny, a dziś idzie sam.
Pozdrowienia
SP4.1 został wydany w odniesieniu do PDM dokładnie :) jeśli się nie mylę,
Witam
Podejrzewam, że komputer uruchomił się ponownie między wczoraj a dzisiaj...
Pozdrowienia