Nie, ale to nie jest problem @gt22, czy przetestowałeś porównanie głośności tak czy nie? Spróbuj tego, co ci powiem, zrozumiesz od razu!
Narzędzie do sprawdzania projektu jest do tego stworzone Nie
@+ ;-((
@Benoit coś tam jest
Symetria części tworzy nową część. A potem porównujesz te 2 kawałki.
Nie ma więc potrzeby patrzenia pod kątem 30° ani niczego innego.
Symetria względem planu c polega na tym, że gdy jesteś w tym samym pomieszczeniu, tworzysz symetrię i konfigurujesz ją, albo pokój A, albo konfigurację A-symetryczną.
Od SW2012 ZAWSZE mieszałem swoją symetrię.
Pierwsze udane były w 2014 roku, ponieważ w części Insertion/symmetrical jest linia
Możesz nawet zerwać ogniwo (do zrobienia tylko wtedy, gdy utwór musi być mocno zmodyfikowany w stosunku do oryginału
A teraz działa sam
capture_insertion_piece_sym.png
Działa to również bardzo dobrze w 2012 roku, wystarczy zrobić linię osi symetrii z pola części i przerwać połączenia
Prosty i elementarny
i ponownie wystawiam symetrię jest częścią symetryczną i jeśli porównasz te części oprócz odwrotnej są to KIF-KIF
no nie rozumiem, gdzie jest problem
Jest to obraz, który jest ripostowany
@+ ;-((
@Benoit jak to źle ująć?
Używam funkcji Symmetric od wersji z 2004 roku bez żadnych problemów.
Mówiłem o krzywej płaszczyźnie, ponieważ @Lucas wskazuje, że używa ona ściany jako symetrii, a nie płaszczyzny odniesienia.
Dla mnie narzędzie do "porównywania" nie jest ani rewolucyjne, ani inteligentne. Moglibyśmy zrobić mniej więcej to samo, wstawiając drugi element do porównania, do pierwszego. Lub nawet umieszczając je oba w zespole i umieszczając jeden w krzykliwym kolorze. A ponadto możesz je "wyrównać" w przestrzeni, w przeciwieństwie do tej funkcji.
Dobra robota, biała flaga, poddaję się...
@ Benoit Mówiłem o pełnej części przez część części, która jest symetryczna
Powiedziałem o osi symetrii na zewnątrz części
Brak funkcji, które mogą być symetryczne, ani części części nie mogą być symetryczne
Jesteśmy bardzo źle zrozumiani
@+ ;-((
Symetria części była dla mnie objawieniem, bo z symetrią płaszczyzny, osi itp . zawsze miałem problemy. (Mam tylko 4 lata doświadczenia)
Na tym polega @gt22 dramaturgia, mówimy o symetrii utworów...
W przypadku ekranów, które zamieściłeś, jest to symetria w pomieszczeniu, a nie symetryczne pomieszczenie
Problem z tłumaczeniem na język angielski Francuski
@+;-((
Do tego właśnie służy ta strona: konfrontować pomysły i znajdować wyjaśnienia, nawet gdy pytanie jest rozwiązane
Nauczyłem się czegoś
Nie, ekrany pokazują to, co jest zaznaczone powyżej:
Dowód 1 Dowód 2 Porównanie symetryczne 1/2
Dowód 1 Załącznik 3 Symetryczny przez płaszczyznę przesunięcia Porównanie 1/3
Tak, płaszczyzny symetrii w pomieszczeniu, ale symetria w Twoim pokoju
Twoja część jest przecinana przez twoje płaszczyzny symetrii, więc jest modyfikowana
Tak więc w języku francuskim nie jest to symetria części
ale symetria części części
A jednak jest to rzeczywiście język francuski
@+;-(((
Nic nie rozumiem! Dlaczego mówisz mi o symetrii i części pomieszczenia?
Kiedy wykonuję wstawianie/symetrię części na części, tworzę symetrię tej części, pełną i kompletną w nowej części! Nie tylko gra!
Mam wrażenie, że szukasz tej samej funkcji, mówiąc o innej funkcji!
To wszystko staje się zagmatwane
To już było coś więcej niż strona, która została pomylona...
On mówi do mnie po bretońsku, a ja do Gallo, Północna Bretania/Południowa Bretania! ;-)
Rozwiązałem swój problem, więc nawet nie próbuję zrozumieć!