Witam
Utworzyłem złożenie, a solidWorks Motion działa na moim komputerze dla innych złożeń. Jednak po aktywowaniu dodatku solidWorks Motion i otwarciu mojego złożenia, po kliknięciu na kartę SolidWorks Motion, na dole nie otwiera się żadne okno umożliwiające dostęp do narzędzi SolidWorks Motion.
Co robić?
Dziękuję
Witam
Czy masz co najmniej jedną małą opaskę na głowę? Jeśli tak, po prostu rozwiń go, klikając podwójną strzałkę w górę po prawej stronie.
screenshot2992.jpg
2 polubienia
Tak, myślę, że @Benoit rację, dlatego często myślimy, że "zgubiliśmy" nasz Ruch.
Wystarczy kliknąć na 2 strzałki.
W przeciwnym razie, w 2. przypadku, musisz przejść do menu rozwijanego Wyświetlacz i sprawdzić, czy na dole zaznaczony jest MotionManager.
2 polubienia
Nie, to nie to, baner się nie pojawia, jest tylko zakładka, ale nic się nie dzieje po kliknięciu w nią. A Solidworks Motion jest sprawdzany w widoku.
@Benoit.LF @alain. ERP
Na której wersji oprogramowania jesteś, a zwłaszcza na którym SP?
Witam
Mam dokładnie ten sam problem z moim komputerem. I pojawia się mały baner, który kliknąłem dwa razy, ale nic się nie dzieje i mój komputer już nie odpowiada. Więc teraz zastanawiam się, czy gdybym wyłączył komputer, a następnie włączył go ponownie, istniałoby ryzyko , że go uszkodzi?