Witam Dziś rano kolega zapytał mnie, czy wiem, dlaczego ma zakładki w swoim interfejsie bez oznaczenia. Niedawno zmienił swój komputer, ale nie pamięta, czy jego interfejs był wcześniej taki.
Witam Jeśli są puste, można je ukryć, klikając prawym przyciskiem myszy obszar banera, a następnie "dostosuj". Następnie, jeśli masz plik konfiguracyjny dla interfejsu wspólnego dla wszystkich użytkowników, zawsze możesz go załadować, co rozwiąże problem. Nigdy nie miałem tego rodzaju problemu, jeśli jest to standardowa instalacja, która prowadzi do takiego wyniku, może postaraj się o ponowną instalację oprogramowania.
Lub kliknij prawym przyciskiem myszy karty, Niestandardowe..., a następnie kliknij prawym przyciskiem myszy kartę i usuń lub ukryj, ale jeśli jest pusta, równie dobrze możesz ją usunąć. I tym razem @Cyril_f zamieściłem go w odpowiednim temacie!
Czy zapisałeś swoje ustawienia, klikając koło zębate, jeśli tak, możesz przywrócić ustawienia lub odzyskać ustawienia kolegi, aby je dostosować, a następnie zapisać, aby mieć kopię zapasową
Aby przywrócić profil, postępując zgodnie z metodą @ac_cobra_427, musisz jednak mieć określony profil ze ścieżkami plików w sieci (nie lokalnym), w przeciwnym razie może to spowodować jeszcze poważniejsze problemy. Idealnie byłoby, gdybyś stworzył profil specyficzny dla każdej nowej wersji oprogramowania, a następnie zapisz go i udostępnij.