Witam
W niektórych pomieszczeniach fazowania są szare, nie jest to problem egzystencjalny, ale zastanawiam się dlaczego!
Czy Tobie też się to zdarza? Czy masz jakieś wytłumaczenie?
Witam
W niektórych pomieszczeniach fazowania są szare, nie jest to problem egzystencjalny, ale zastanawiam się dlaczego!
Czy Tobie też się to zdarza? Czy masz jakieś wytłumaczenie?
Witam
Musi tak być, ponieważ kolor twojego kawałka ma wpływ tylko na zewnętrzną powłokę, więc kiedy kopiesz, widać!
Jak wtedy, gdy wgryzasz się w jabłko... Tak, jest południe, jestem głodny
Nie dzieje się tak poprzez efekt odbicia i cieni
Wszystkie Twoje fazowania zostały wykonane za pomocą narzędzia w ten sam sposób?
@+
Zarządzanie pozorami, kiedy nas trzymasz, w końcu, jeśli jest szary, to kolor materiału?
Bo jeśli twój materiał to zielony plastik, a fazowania są szare, to coś innego
Zgadzam się z @Tomalam.
Co to mówi, jeśli spojrzysz na wygląd na powierzchni swojego fazowania?
Mały zrzut ekranu?
Mój kolor jest dobrze nałożony na pomieszczenie!
Z drugiej strony właśnie zauważyłem, że do niektórych fazowań lub zaokrągleń są stosowane tekstury!
Pytanie brzmi dlaczego?
@lucas, czy nie masz gdzieś zaprogramowanej definicji obróbki skrawaniem, która by dawała pozory?
Witam
Czy wygląd nie różniłby się między częścią, ciałem, funkcją, twarzą itp.?
Rzeczywiście, są priorytety: kolor twarzy ma pierwszeństwo przed funkcją, funkcja ma pierwszeństwo przed ciałem, ciało nad częścią. Ale jeśli funkcja "Fazuj" jest szara, może również pochodzić z opcji "Ignoruj kolory funkcji", która nie jest zaznaczona (opcje dokumentu) i dlatego przyjmuje kolor zdefiniowany tutaj.
Pozdrowienia