@gt22: Nie mam doświadczenia w komputerach i przyznaję, że w ogóle nie znam możliwości mojego komputera... Wiem tylko, że moja firma kupiła go w styczniu, a mój menedżer sieci zapewnił mnie, że lepszego projektu graficznego nie znajdę... Nic więcej nie mogę powiedzieć...
Rejestracja w .sldprt to rozwiązanie, które już testowałem, ale jak mówi @Benoit.LF, nie rozjaśnia to zbytnio części... Przyznam, że nie widzę żadnych oczywistych różnic między montażem a częścią... Tyle tylko, że w .sldprt nie mogę już dotknąć konstrukcji mojego budynku...
@Benoit.LF: Właśnie testowałem speedpack, zrobiłem kompozycję na wynos, zdefiniowałem graficzny speedpack na strukturze budynku, ale przyznam, że zupełnie się tego nie spodziewałem... W rzeczywistości speedpack służy tylko do wyciszania wybranych ciał podczas zbliżania się do mojej myszy? Jeśli tak jest, to wcale nie jest to, czego szukam, ponieważ pomimo tego, że zajmuje to znacznie mniej pamięci, nadal muszę ustawiać swoje części w stosunku do mojej struktury, jeśli nie mogę już wybrać twarzy, które mnie interesują, Nie mogę już pracować ;)
EDIT: Przyznaję, że podstawy zawsze dobrze jest zapamiętać. Nie mam nic z tego o czym wspomniałeś w moim montażu, bardzo szybko zrezygnowałem ze i symetrii, już nie mogłem sobie poradzić ;)
Z drugiej strony, jeśli chodzi o orurowanie, nie jest dostępny w wersji Standard (którą posiadam...). Co więcej, nie sądzę, aby był on naprawdę aktualny w przypadku prostokątnych sieci kanałów, które wykonujemy wyłącznie na miarę.