Solidworks Routing: Brak części wyznaczania trasy w wyznaczaniu trasy

Witam

Ćwiczę na Solidworks Routing. Robię to dla zespołu pneumatycznego ze sprzęgłem pneumatycznym Festo, które sam skonfigurowałem (dodanie odniesienia naprężenia i punktu połączenia) oraz węża pneumatycznego, który stworzyłem na tym samym schemacie, co wąż znajdujący się w bibliotece tras Soliworks (rodzina części o dobrze pasującej konfiguracji)

Oto moje podejście, gdy chcę rozpocząć mój routing (być może problem wynika stamtąd):

- W moim otwartym zespole, w którym chcę wykonać trasowanie, wybieram w zakładce rury, wybierając opcję "Rozpocznij od przesuwania i odkładania", wybieram moje złącze i wsuwam je na otwór.

- Automatycznie otworzy się okno "Właściwość routingu. Nazywam mój zespół trasy, wybieram moją rurę, wybieram konfigurację podstawową, wybieram "Rury elastyczne", wskazuję mój promień gięcia. Zatwierdzam

-Tam tworzy zespół z moim złączem, w nim moim szkicem trasy. Na moim obszarze graficznym widzę kawałek linii z moją rurką w przezroczystości. 

Jednak gdy opuszczam szkic, nie tworzy on dla mnie części wyznaczania trasy. Mogę dodać wszystko, co chcę (akcesorium, złączkę T, kolanko itp.), Nie nakłada na mnie części prowadzącej. Czy ktoś ma pomysł, aby mieć część do frezowania?

Z góry dziękujemy,

Pozdrowienia

Gautier