Witam
Dlaczego w części arkusza blachy tworzona jest lista spawanych części, ta systematyczna aktualizacja znacznie spowalnia rekonstrukcję. Zwłaszcza w mieszankach.
Nie możemy przejść?
Witam
Dlaczego w części arkusza blachy tworzona jest lista spawanych części, ta systematyczna aktualizacja znacznie spowalnia rekonstrukcję. Zwłaszcza w mieszankach.
Nie możemy przejść?
Witam
Czy możesz umieścić nam sitodruk lub czysty element, który możemy zobaczyć???
Teoretycznie lista spawanych części dotyczy spawania mechanicznego
Teraz mogą być również części blaszane
do których będziesz musiał dodać właściwości
, aby móc je wyświetlić w zestawieniach komponentów
Spawany mechanik staje się częścią
które oczywiście mogą zmieścić się w zespole
Witam
Wydaje mi się, że możesz kliknąć folder prawym przyciskiem myszy i odznaczyć automatyczną aktualizację.
Nie możemy tego zmienić, ale w celu rekonstrukcji przechodzisz do narzędzia==>opcja==> aktywuj pasek blokowania. Tam będziesz miał pomarańczowy pasek wysoko nad historią; obniżasz go i nie ma już rekonstrukcji funkcji
Witaj GT22
Tak, myślę, że teoretycznie jest to przeznaczone do części spawanych mechanicznie, ale dlaczego mam to w blasze?
Czy pochodzi z mojego pliku piece.prtdot?
Nie sądzę, żebyśmy mogli go usunąć, utworzyłem część z blachy i usunąłem listę, ponownie zarejestrowałem PRTDOT i zacząłem od nowa, ale znowu wrócił. Po skończeniu elementów zamykamy je na klucz. Duża oszczędność czasu....
Dziękuję AC COBRA 427
Ja również postanawiam to uczynić.
Za wielką tajemnicę!!
Lock Bar to idealne narzędzie
do wszystkich typów części
Przynosi to ogromne korzyści, ponieważ pobiera tylko zewnętrzną wizualizację
Eksperymentuj z i bez
Zobacz ten samouczek
https://www.google.fr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=video&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiktOuOjPHOAhXCfxoKHQ5NB2wQtwIIHDAA&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DnBOgDd5eSXg&usg=AFQjCNGnmQuZBZR31Z3jAEnVoHO23LQv4A&sig2=VFINM7kAeuqoKRST6MYr4Q&bvm=bv.131669213,d.d2s
@+
Dziękuję Wam wszystkim
Wszystkie Wasze rozwiązania są bardzo dobrze dostosowane do mojego zapytania.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc.