Wyróżnianie okien w prezentacji

Witam

Muszę użyć zwcad / draftsight, ale mam mały problem w przestrzeni prezentacji.

Najpierw powiększyłem widok z arkusza prezentacji w oknie. Następnie kliknąłem na to okno, aby zmienić wyrównanie, powiększenie, orientację.
Tylko że nie mogę już wyjść z okna, ponieważ nie mogę kliknąć poza tym oknem. Zajmuje cały ekran.
Jaki jest sposób, aby się z tego wydostać? i masz podgląd całego arkusza prezentacji?

Z góry dziękuję.

Slalut,

jeśli klikniesz Windows + D, aby przynajmniej mieć dostęp do pulpitu, a następnie zamkniesz pasek zadań.

Witam

Czy to z zwad czy DraftSight?

W przypadku DraftSight wystarczy dwukrotne kliknięcie eksperta.

W przeciwnym razie musisz wyświetlić okno właściwości "Narzędzia > właściwości" lub CTRL 1 na klawiaturze i musisz zmienić opcję "zablokowany widok" z ikoną kłódki na "Nie".

Jest to jeden z dwóch programów AutoCAD: ZWCAD lub DraftSight.

I tak utknąłem w oknie prezentacji z powodu powiększenia tego okna.

Więc nie mogę kliknąć dwa razy na zewnątrz.

Na ekranie mam tylko włączone okno. Mogę go przybliżyć, ale nie mogę się wydostać.

@ac kobra: Mam dostęp do wszystkiego w oprogramowaniu lub na zewnątrz, to jest polecenie, aby wyjść z widoku, za którym tęsknię. Ponieważ prawie nigdy z nim nie pracuję.

@pl: dziękuję za kłódkę! (jest dokładnie odwrotnie nie/tak, ale to działa)

Witam

Po "utknięciu" w oknie prezentacji możesz kliknąć na oglet, aby utworzyć mozaikę.

To działa w większości przypadków.

Cze wszystkim

Wiem, że minęły 4 lata, aby udzielić odpowiedzi, ale nigdy nie wiadomo, czy to  może pomóc....

Osobiście miałem taki sam PB jak "opiep27", za bardzo przybliżyłem i nie mogłem znaleźć tego, czego szukałem w udzielonych odpowiedziach.

Udało mi się z niego wydostać przez przypadek, klikając małą ikonę "przywróć" w prawym górnym rogu naszego ekranu obok krzyżyka, aby wyjść, moje okno Drafsight zostało zminimalizowane i udało mi się dwukrotnie kliknąć na zewnątrz wkładu.

Klasa A+

Rysownik roboczy
Pamiętaj, że projektanci oprogramowania są okrutni! :D
Niezapomnianym środkiem jest SADO-MASO ponieważ

zamówienie to SM