W załączeniu znajduje się jpeg, aby pokazać moje zaniepokojenie przytoczone w moim pytaniu, chodzi o to, aby "być w stanie odzyskać" spłaszczenie tej przebitej ściany mułu... i wyślij go do plazmy w celu cięcia, po prostu, ale to się nie udaje!!
Wykonywanie powtórzenia na rozłożonym jest z pewnością łatwiejsze do wykonania niż na głośności (ponieważ normalność twojego powtórzenia zmienia się z każdym wystąpieniem w 3d)
Całkiem możliwe jest wykonanie otworów, które są prostopadłe do powierzchni i to w dowolnym miejscu na powierzchni, w którym wykonałeś pierwszy otwór.
Z drugiej strony, każdy otwór ma być wykonany ręcznie, żaden automat nie jest możliwy. Musisz wykonać szkic, który pozwoli Ci wykonać plan otworu + szkic otworu i usunięcie materiału na ten otwór. Powtórz operację dla każdego otworu. Z drugiej strony nie wiem, co zrobi po rozłożeniu.
Jestem w wersji 2019
Pozdrowienia
PS: AMHA nierozkładanie nie ma nic wspólnego z otworami, ponieważ nawet bez nie udało mi się użyć tego, co włożyłeś do spłaszczenia. Musisz poczekać, aż moi koledzy z fortich powiedzą ci, jak spłaszczyć swój pasek i AMHA, musisz usunąć wszystko, co nie jest paskiem, ponieważ dałeś nam CZĘŚĆ, a nie ASM. Dodatkowo od czasu do czasu ktoś mi wytłumaczy dlaczego Twoja belka nie jest traktowana od początku jako blacha, a Pierre 32 zaczyna od spawanej mechanicznie.
Mam tu na myśli niedawny samouczek dotyczący kobry @ac zaprezentowany na wyzwaniu
Jeśli chcesz zachować tę samą zasadę modelowania, aby uzyskać otwory, możesz użyć operacji logicznej, jak wspomniano @gt22
Zamiast usuwać materię, tworzysz ciało według tych samych parametrów. Następnie podczas drzemki wybierasz "Body" zamiast "Function" I na koniec wykonujesz Połączone/Odjęcie od swojego Stringera bez powtarzających się ciał.