SP dla SW 2011

Witam

Musiałem ponownie zainstalować stary SW 2011 na mojej stacji roboczej ze względu na kompatybilność z klientem i nie mogę znaleźć dodatków Service Pack dla tej wersji na serwerach Dassault (widzę tylko dla 2014 i 2015 roku). A menedżer instalacji też mi ich nie oferuje.

Czy można znaleźć ostatni SP na  2011 rok? A tak na marginesie, jak go zainstalować, jeśli menedżer instalacji go nie widzi?

Pozdrowienia

Gabriel

Witam, nie sądzę, żebyśmy mogli je odzyskać. Może skontaktuj się ze sprzedawcą...

Witam

Jak zainstalowałeś SW2011? Z DVD?

Tak, nagrałem to na DVD x64 z 2011 roku.

Zazwyczaj menedżer proponuje mi albo zainstalowanie samego SP0, albo bezpośrednie pobranie najnowszego SP, ale nie tym razem.

Witam

Nadal mam wersję SP5 z 2011 roku! Umieszczam tutaj instalator (ponieważ nie zamierzam wgrywać 5 GB, zajmie to dużo czasu...): Przetestowałem go i nadal oferuje mi pobranie plików (więc są na serwerze SolidWorks...)

Szczęśliwa instalacja!

sldim2011.zip
2 polubienia

W przeciwnym razie, gdy pobieranie się nie powiedzie, zaproponuje mi pobranie plików z tego adresu:

http://im-ak.solidworks.com/bin2011/GetManualDownloads.pl?Rel=20110-40500-1100-200&IMRel=20110-40500-1100-200&debug=0&lang=french&sn= [MÓJ NUMER SERYJNY, KTÓRY ZACZYNA SIĘ OD 385 I MA 17 ZNAKÓW] &prod=x&files=16582-16650&btn=Następny

A serwer znajduje się pod tym adresem:

http://dl-ak.solidworks.com/secured/sw2011/sw2011_sp05.0_f/x64 (ale dostępne w ten sposób...)

Witam

Dziękuję za odpowiedzi.

W przypadku linków, które mi podałeś, nie mogłem uzyskać dostępu do serwerów. W przypadku zipa instalacyjnego zadziała, ale może mi dać tylko 32, a nie 64.

Od czasu mojej pierwszej wiadomości pojawił się kolejny problem, który skłonił mnie do skontaktowania się z pomocą techniczną Axemble. Zamierzam więc rozwiązać mój problem bezpośrednio z nimi.

Jeszcze raz dziękuję za pomoc.

Witam

Właśnie zmieniliśmy nasz komputer i po zainstalowaniu Solidworks 2011 nie możemy już pobrać SP, ponieważ nie jesteśmy już w trakcie konserwacji.

Czy można je odzyskać na starej maszynie?

Czy ktoś ma dostępny SP5?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Slt.

Jordania.