W Solidworks 2014 gwinty części nie pojawiają się, mimo że włączone są opcje Zawijanie cieniowanej reprezentacji gwintu.
Przechodząc do drzewa projektowego, otwierając funkcję gwintu, specyfikacje wiercenia nie są aktywne. Widocznych jest tylko 9 pól z typem gwintu.
Podobnie, aby utworzyć nowy otwór gwintowany.
Przechodzenie do drzewa projektu w innym otworze gwintowanym w celu jego edycji powoduje wyświetlenie komunikatu o błędzie: Wartość wymiaru 0 jest poza zakresem. Stara wartość 25.4 zostanie przywrócona.
Również w tym przypadku opcje typu wiercenia Standardowy i Typ nie są dostępne.
Podczas wykonywania DFMXPress wszystkie otwory są błędne, ponieważ utworzone tylko i wizualizowane, z wyjątkiem gwintów, są one podawane z fałszywym stosunkiem długości średnicy, ponieważ średnica 0!
Co powinienem zrobić z tym błędem, aby otrzymać moją naprawioną monetę?
Nie chcę ręcznie używać reprezentacji gwintu poprzez wybór krawędzi, ani nie chcę tworzyć gwintu przez spiralne usuwanie materiału, ale jak zwykle korzystać z funkcji gwintowanego otworu w kreatorze wiercenia.
Dla Twojej informacji, podczas przesuwania w górę paska w drzewie projektowym problem występuje od pierwszego otworu.
Poza wyświetleniem wymiarów, gwinty się nie pojawiają. Więc to nie wszystko.
Nie wyjaśnia również komunikatów o błędach ani braku opcji podczas korzystania z kreatora wierteł w celu wykonania kolejnego otworu.
W jaki sposób mogę odzyskać monetę?
Niezależnie od tego, czy kliknę na niego, czy skopiuję link do eksploratora plików Window: hieroglify, czy chcę zapisać cel jako: tylko html, czy też colpie link w SoldWorks otwórz: Otwórz plik: Nie możesz otworzyć pliku za pomocą tego programu. Spróbuj użyć innej lokalizacji, podczas gdy wszystkie pliki zostały zamknięte.
Po prostu wydaje się, że pochodzi z mojego komputera. Mogę otwierać pliki z wątkami, ale nie mogę ich już tworzyć. Przymierzyłem na siostrzanej maszynie i działa. Jednak te 2 maszyny adresują zestaw narzędzi do tego samego miejsca na serwerze.
Bez względu na to, jak bardzo przywrócę stronę, kreator wiercenia nie działa.
Próbuję ponownie, ponownie uruchamiając komputer i przywracając stronę.