Witam
Pytanie brzmi: czy można wyświetlić krok z iPada???
Bo inaczej naprawdę nie rozumiem!!
Witam
Pytanie brzmi: czy można wyświetlić krok z iPada???
Bo inaczej naprawdę nie rozumiem!!
Witam
Jeśli mówisz o konwerterze Datakit (i jego wtyczkach) na stronie Lynkoa, nie sądzę, aby istniała wersja na iPada.
Witam
I tak cześć to słowo słownikowe, definicja Larousse: Termin powitalny, którego używamy w ciągu dnia, kiedy się do kogoś zbliżamy.
Nie mogę zrozumieć, jak możesz zadać pytanie bez przywitania i bez najmniejszego wyjaśnienia swojego problemu!
Moja odpowiedź będzie zatem brzmiała
@+
@Coyote Może to źle zamierzona manipulacja :/
Stare indiańskie powiedzenie mówi, że nie należy palić skóry niedźwiedzia, zanim się jej nie sprzeda ;-)
@Azrod problem polega na tym, że coraz częściej pojawia się to na forum, nie sądzisz?
@+
@Coyote Tak, przyznaję, że od kilku tygodni jest to dość powszechne.
Może to pochodzi z tego samego logu :p
Witaj Azrod,
Przepraszam za ten błąd... Nie wybaczy mi tego moje dobre wychowanie. Korzystam z forum po raz pierwszy i pomyślałem, że jest imperatyw płynności... Masz rację, sieć to także wymiana między ludźmi. Dobry. Przyjmij moje przeprosiny.
Mój problem: Mam iPada i powinienem otrzymać pracę w formacie STEP. Czy iPad będzie w stanie to zaakceptować? Którą aplikację polecasz lub licencjonowany konwerter?
Dziękuję za pomoc,
Z poważaniem, JL
Witam @freered i witam na forum,
Co chcesz zrobić z Krokiem tylko wizji lub pracować wokół niego?
Czy Twój iPad będzie Twoim jedynym narzędziem pracy?
@+
W takim przypadku istnieje kilka aplikacji na iOS, które działają bardzo dobrze. Lubić:
TFTLabs: https://itunes.apple.com/us/app/tftpad/id850302434
Albo z Step View 3D (ale za opłatą): http://www.test-appstore.com/application/step-view-3d-600151417
A nawet mocniej: usługa online OnShape
Witam, z uprzejmą uwagą Coyotte
Wiadomość skierowana do Azroda jest również przeznaczona dla Ciebie. Ponownie przepraszam. Zgadzam się z tobą, JL
Witaj Kojocie,
Korespondent pracuje nad projektem w systemie Windows z oprogramowaniem CATIA. Zazapisze go w formacie STEP (pożądanym przez producenta).
Chcę, aby przesłał mi wszystkie wyniki, abym mógł komunikować się i rozwijać produkt z producentem, który wykona część i korespondentem... W formacie STEP.
Mam iPada Pro.
Dziękuję
Ponownie
W tym przypadku rozwiązania podane przez Azrod są ciekawe, poza tym na stronie Lynkoa dostępny jest MyCadPLace, ale płatny, jeśli nie jesteś klientem Visiativ.
@+
Dziękuję. Będę badał te różne drogi. Z poważaniem, JL
Witam, dziękuję za pomoc.
W rzeczywistości problem został rozwiązany przez 3DViewStep.
Pozdrowienia.