Stojak do projektowania rowerów

Witam, szukam osób posiadających umiejętności w zakresie projektowania rowerów, a w szczególności ramy, dostawców widelców, hamulców, akcesoriów do kierownicy itp. oraz niezbędne definicje i obliczenia, takie jak odkształcenie ramy. Są tutoriale, kursy. Sztywne, półsztywne pole, zawiesiło te pojęcia na cóż innego. Dziękuję Wam wszystkim :wink:

1 polubienie

Witaj pompon,

Oto raport na temat projektowania roweru.
Aby zobaczyć, @+.
AR.
Rapport_P6_2018_45.pdf (10,1 MB)

2 polubienia

Znalazłem też pewne powiązania, podzielę się nimi, jeśli jakiekolwiek zainteresowane strony są zaniepokojone. Ale zawsze w interesie doświadczonej osoby. Istniałyby również standardy. Dziękuję

Witam

W ogóle nie jestem w tym biznesie.
Jestem jednak pewna, że aby poprowadzić Cię tak dokładnie, jak to tylko możliwe, ciekawie byłoby wiedzieć, w jakim kontekście wpisuje się Twoja prośba: projekt w szkole? Zajęcie stanowiska? Osobisty projekt? itd

5 polubień

Witam
Projekt jest przede wszystkim osobisty. Skanuję google z wieloma odkryciami, ale zapomniałem mojego konta Lynkoa, co mogłoby zaoszczędzić mi czas. Zrobiłbym plik do udostępniania, jeśli są jakieś zainteresowane.
Miłego dnia
Dawid

2 polubienia

Witam
Jestem zainteresowany i chcę wiedzieć więcej. :wink:

Chcesz zaprojektować swój rower? W jakim celu?

2 polubienia

Proste wyszukiwanie doświadczenia w projektowaniu, studiowanie rozwiązań o różnych wzorach i materiałach. Mam kulkę łańcuchową do ewentualnego wykonania modelu w tej dziedzinie.

2 polubienia