ctheret
21 Październik 2015 08:39
1
Witam
Chciałbym wiedzieć, czy miała miejsce konkretna manipulacja mająca na celu usunięcie błędu rekonstrukcji 3D w menedżerze funkcji MEP, gdy ten 3D, o którym mowa, nie ma go we wszystkich istniejących konfiguracjach.
Z góry dziękuję.
erreur_de_reconstruction.docx
pl
21 Październik 2015 08:42
2
Witam
Czy jest to ta sama konfiguracja, która jest wyświetlana na planie i w 3D?
W przeciwnym razie możesz spróbować zrobić nagranie pod pomieszczeniem i planem, lub kompozycję na wynos.
Witam
Głupia odpowiedź: czy podczas tworzenia plików sprawdziłeś, czy nie ma błędów?
(nie widać w słowie)
Miłego dnia
2 polubienia
bart
21 Październik 2015 09:11
4
Tak, zajrzyj do swoich folderów "pasek" "uszy" nacięcia "oznaczenia"
Gdzieś musi być czkawka.
W przeciwnym razie spróbuj odbudować, klikając sygnalizację świetlną, gdy jesteś w swoim europie.
1 polubienie
martvy
21 Październik 2015 09:17
5
Wczoraj miałem ten sam problem. Pierwszy raz mi to zrobił... Zamknąłem Solidworks i ponownie otworzyłem i nie ma już problemu. Jestem na SW2010.
1 polubienie
ctheret
21 Październik 2015 13:41
6
Cze wszystkim
Tak, oczywiście sprawdzam tego typu rzeczy w całym drzewie menedżera funkcji.
Nawet przy otwieraniu na inne stanowisko pracy wada się pojawia.
Wstawiając widok podobny do widoku wady, nie pojawia się żaden błąd rekonstrukcji!
Dziwaczny...
W najgorszym wypadku muszę przerobić rysunek :(
Z góry dziękuję.
Dodatkowa prośba: czy mógłby Pan/Pani przesłać rozwinięte drzewo o identycznym (podobnym?) widoku, w którym nie ma żadnego błędu?
pl
21 Październik 2015 14:43
8
A kiedy wypróbowuję moje propozycje, czy to ten sam problem?
Czy jest to ta sama konfiguracja, która jest wyświetlana na planie i w 3D?
W przeciwnym razie możesz spróbować zrobić nagranie pod pomieszczeniem i planem, lub kompozycję na wynos.
ctheret
26 Październik 2015 09:39
9
Witam
Zawsze ten sam problem z kompozycją na wynos, w drzewie 3D wszystko jest czyste.
Jest to ta sama konfiguracja w MEP. W innym poście pokazuje mi tym razem błąd w drzewie 3D, po jego naprawieniu błąd rekonstrukcji nadal pozostaje na rysunku.
Prawdopodobnie będę musiał przerobić rysunek.
W każdym razie dziękuję.
erreur_de_reconstruction2.docx