Usuwanie błędu odbudowy

Witam

Chciałbym wiedzieć, czy miała miejsce konkretna manipulacja mająca na celu usunięcie błędu rekonstrukcji 3D w menedżerze funkcji MEP, gdy ten 3D, o którym mowa, nie ma go we wszystkich istniejących konfiguracjach.

Z góry dziękuję.

erreur_de_reconstruction.docx

Witam

Czy jest to ta sama konfiguracja, która jest wyświetlana na planie i w 3D?

W przeciwnym razie możesz spróbować zrobić nagranie pod pomieszczeniem i planem, lub kompozycję na wynos.

Witam

Głupia odpowiedź: czy podczas tworzenia plików sprawdziłeś, czy nie ma błędów?

(nie widać w słowie)

Miłego dnia

2 polubienia

Tak, zajrzyj do swoich folderów "pasek" "uszy" nacięcia "oznaczenia"

Gdzieś musi być czkawka.

W przeciwnym razie spróbuj odbudować, klikając sygnalizację świetlną, gdy jesteś w swoim europie.

1 polubienie

Wczoraj miałem ten sam problem. Pierwszy raz mi to zrobił... Zamknąłem Solidworks i ponownie otworzyłem i nie ma już problemu. Jestem na SW2010.

1 polubienie

Cze wszystkim

Tak, oczywiście sprawdzam tego typu rzeczy w całym drzewie menedżera funkcji.

Nawet przy otwieraniu na inne stanowisko pracy wada się pojawia.

Wstawiając widok podobny do widoku wady, nie pojawia się żaden błąd rekonstrukcji!

Dziwaczny...

W najgorszym wypadku muszę przerobić rysunek :(

Z góry dziękuję.

Dodatkowa prośba: czy mógłby Pan/Pani przesłać rozwinięte drzewo o identycznym (podobnym?) widoku, w którym nie ma żadnego błędu?

A kiedy wypróbowuję moje propozycje, czy to ten sam problem?

Czy jest to ta sama konfiguracja, która jest wyświetlana na planie i w 3D?

W przeciwnym razie możesz spróbować zrobić nagranie pod pomieszczeniem i planem, lub kompozycję na wynos.

Witam

Zawsze ten sam problem z kompozycją na wynos, w drzewie 3D wszystko jest czyste.

Jest to ta sama konfiguracja w MEP. W innym poście pokazuje mi tym razem błąd w drzewie 3D, po jego naprawieniu błąd rekonstrukcji nadal pozostaje na rysunku.

Prawdopodobnie będę musiał przerobić rysunek.

W każdym razie dziękuję.

erreur_de_reconstruction2.docx

- Ponów rysunek.