Byłem przy produkcji części i kiedy nadszedł czas na walidację szkicu, oprogramowanie zawiesiło się i już nie reagowało,
Zmieniłem, aby sprawdzić, czy jest to powiązane z plikiem, ale po chwili był to ten sam wynik i zdałem sobie sprawę, że stało się to, gdy miałem 23 linie w drzewie konstrukcyjnym...
Jestem początkujący na SW, więc tak naprawdę nie wiem, co robić. Mam SW 2017.
Tak, podejrzewam, że C nie jest związane z liczbą funkcji, ponieważ na SW 2014 tworzyłem bardziej złożone części, ale jest to szczególność, którą zauważyłem.
Jeśli chodzi o konfigurację mojego komputera, wątpię, że to to, mam komputer "dla graczy", więc wystarczająca moc.
Czy nie byłoby to związane z moim oprogramowaniem?
Pamiętaj, że komputer do gier nie jest stworzony dla solidworks. I dlatego może powodować problemy z tego powodu, zobacz zalecenia Solidworks i wiele tematów na tym poziomie.
Również w menu Start wyszukaj Solidworks Rx, a następnie zakładkę Diagnostyka i sprawdź, czy wszystko jest zgodne. (sterownik, który jest zbyt aktualny, niekoniecznie jest kompatybilny z oprogramowaniem, nawet jeśli karta graficzna jest kompatybilna)
Dodałem około dziesięciu funkcji, więc tyle linii ze szkicami, które dobrze pasują i dobrze, nie ma PB z SW 2019.
Z drugiej strony : jestem kulą w powierzchni i chciałbym wiedzieć, jak przekształcasz granicę powierzchni 1 i 2 w objętość, aby móc wykonać okrągłe powtórzenie. tej części sztuki.
Czy będziesz mógł ponownie opublikować swój utwór, gdy będzie całkowicie skończony, jestem ciekawy, jak to zrobić :-) :-)
Witam, mam alertę na SW Rx (patrz zdjęcie w załączeniu), poszedłem na stronę SW, aby sprawdzić, czy moja karta graficzna i moje sterowniki są kompatybilne, ale niemożliwe do sprawdzenia...