SW Routing electric: ponowne wykorzystanie wiązek przewodów

Witam

Konfigurujemy SW Routing, chciałem wiedzieć, czy redukujesz uprzęże, aby zintegrować je z innymi zespołami z nowym kursem, ale oczywiście o stałej długości?

Dziękuję

1 polubienie

Witam

Nie wiem zbyt wiele o module Routing, ale wydaje mi się, że szkic definiujący część i w złożeniu, więc jeśli długość się nie zmienia, powinien działać....  

2 polubienia

Wydaje mi się, że trudno jest ponownie użyć uprzęży o różnej długości lub sekcjach zgięcia w innej konfiguracji

ponieważ każda trasa ma swoją określoną  trasę i teoretycznie numerację różnicową

Ale prawdą jest również, że jeśli strony ogółem, i numeracja są identyczne, nic nie stoi na przeszkodzie  , aby można je było zastosować w kilku przypadkach .

@+

3 polubienia

Witam

Pracuję nad SW Routing (obecnie w wersji 2014) i proponuję skorzystać:

- "Lista sekcji": definicja wiązek przewodów (złączy, przewodów, połączeń), których można użyć w dowolnym zespole, ale która nie zarządza długościami. Dostępne za pomocą "Kreatora listy tras/elektrycznej/przeskoków".

- "Standardowe": Ty również narzucasz długość, to od Ciebie zależy, czy wskażesz mu trasę. Dostępne za pośrednictwem "Routing Library Manager".

1 polubienie