SW14 jak zerwać link do innego asm.?

Witam

Nie mogę utworzyć odniesienia w zespole jednoczęściowym, ponieważ ma ono odniesienie w innym złożeniu. Jednak stworzyłem inny utwór, nawet nie szukając kopii, a SW zawsze mi to mówi pb. W jaki sposób ten link bezpośrednio się zrywa?

Dziękuję

SLTS (Mechanizm Kontroli T

Problem prawdopodobnie pojawia się, ponieważ utworzyłeś tę część w zespole z referencjami tego zespołu (wiązaniami)

Tak więc ten kawałek musi mieć swoje własne ograniczenia, aby go częściowo uratować

Następnie możesz go używać, jak chcesz, ponieważ uniezależnił się od pierwszego montażu i ma swoją własną nazwę

@+ ;-)

Z Twojej strony wskaż szkic lub element, który ma odniesienie zewnętrzne do usunięcia, kliknij prawym przyciskiem myszy "Odnośniki zewnętrzne".

Widać tam wszystkie zewnętrzne odniesienia do tego szkicu lub funkcji > "Zniszcz wszystko".

Znak ">x" pojawi się na szkicach lub funkcjach, których odniesienia zostały uszkodzone.

PS: jeśli nadal chcesz narysować swoją część w kilku kontekstach, musisz zaznaczyć następującą opcję: Narzędzia/Opcje/Odnośniki zewnętrzne, "Zezwalaj na wiele kontekstów dla części podczas edycji w złożeniu"

3 polubienia

Aby zakończyć, część utworzona w zespole jest wiązana "na miejscu".

To ograniczenie musi zostać usunięte, aby uczynić je całkowicie niezależnym od zespołu.

W tym miejscu może się utknąć, jeśli wszystkie zewnętrzne referencje zostały już usunięte.

Witam

Zarchiwizuj/otwórz/  kliknij na daną część, a następnie kliknij przyciski referencyjne. Wypełnij swój zestaw i jest ok