SW2012: Tworzenie zestawienia komponentów powoduje awarię oprogramowania

Jak wspomniano w tytule, pod SW2012 SP4.0 64bits, gdy chcę utworzyć tabelę nomenklatury, SW mówi mi:

Muszę spróbować z innymi modelami i innymi maszynami, ale jeśli masz pomysł na rozwiązanie, jestem zainteresowany

Czy próba ponownego uruchomienia SolidWorks tuż przed nią jest taka sama?

Nie jest dla ciebie miły, wymagasz od niego zbyt wiele

Może powinien wszędzie szukać swoich referencji lub zrobić dużo obliczeń

@+ ;-))

To musi pochodzić z mojej maszyny, kolega właśnie to dla mnie zrobił, czas to powiedzieć.

Z drugiej strony, raz utworzoną szafkę, bez problemu do niej uzyskuję dostęp i modyfikuję: dodaję kolumny, zmieniam typ (tylko pokój, 1 poziom).

Aby dać ci wyobrażenie, w trybie tylko pokoju są 34 linie!

Z drugiej strony istnieje prawdziwy błąd, który powoduje awarię Solidworks, gdy edytujesz pola tabeli BOM na rysunku poprzez dwukrotne kliknięcie pola, ulega on awarii.

Nie mogłem znaleźć wytłumaczenia.

Najwyraźniej masz brak pamięci na swojej stacji roboczej lub brakuje w niej miejsca, często mam tego rodzaju problemy (co najmniej 3 razy dziennie, gdy proszę o zbyt dużo roweru, (zaktualizowana stacja robocza z420)) Uruchom go ponownie, zamknij wszystkie aplikacje i powinno być lepiej, jeśli tak jest, możesz dodać 8 GB pamięci RAM

Czy próbowałeś zresetować ustawienia, jak w moim samouczku?

http://www.lynkoa.com/tutos/3d/reinitialiser-les-parametres-solidworks

Biorąc pod uwagę liczbę problemów, jakie mam z tym rowerem, będę musiał znaleźć czas, aby go zresetować.

1 polubienie