Stworzyłem (na przykład dla) rodzinę części, aby mieć tylko jeden model 3D dla całej rodziny części (w przypadku CHC ok. 150 linii).
Wszystko to działa bardzo dobrze, z drugiej strony chcę stworzyć plan dla tej rodziny (CHC) z widokiem na "typową", wymiar długości "L" i wymiar średnicy "D" następnie mam obok mojego pokoju stół rodzinny do zrobienia jak na katalogu... działa bardzo dobrze, z wyjątkiem tego, że nie mogę wyświetlić całej tabeli na rysunku...
Idealnie byłoby mieć obok siebie 3 "kawałki" rodzinnego stołu z pionków (po około 50 wierszy każdy), aby zmieściło się to w moim planie, ale nie mogę tego zrobić... Czy masz rozwiązanie?
Obecnie kopiuję i wklejam swoje dane do "klasycznej" tabeli, ale powoduje to zerwanie linków i dlatego nie ma aktualizacji.
Nie, samouczek nie odpowiada na moje pb ... Niestety, wszystkie samouczki zajmują się tylko tabelami, które są wystarczająco małe, aby zmieścić się bezpośrednio na rysunku bez modyfikacji...
Jak podzielić stół rodzinny z pokoju na kilka stołów?
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, ale nic nie działa, ten stół rodzinny w pokoju w ogóle nie zachowuje się jak inne stoły... Dzielenie jest bardzo skomplikowane.
Czy masz rozwiązanie, aby automatycznie umieścić moje dane Excela w "klasycznej" tabeli?
Jeśli stół jest za duży drukujemy z obu stron. Z przodu kładziemy i reprezentację żeber, a z tyłu stół. Tabelę tę można zwinąć, jeśli okno w pliku excle jest otwierane i zwinięte podczas edycji rodziny części.