Tadam, myCAD firmy Visiativ przechodzi metamorfozę!

@sbadenis naprawimy wyświetlanie biblioteki 3DPartsCatalog. Jeśli chodzi o bibliotekę " Visiativ ", konieczne jest jej przeprojektowanie, zanim będziemy mogli ją ponownie Państwu zaoferować. Powróci jeszcze w tym roku @A_R

3 polubienia

Witam cały zespół i gratuluję tej nowej wersji, przyjemnej i płynnej do konsultacji. Udany design (muszę to powiedzieć w porównaniu do starego!!) brakuje trybu ciemnego, który doceniam na forum i ogólnie we wszystkich aplikacjach, z których korzystam, ale wiem, że tak się stanie.
I mimo wszystkich drobnych błędów i niedoskonałości wiem, że poprawki przyjdą.
Bądźmy pobłażliwi
Dziękuję Wam wszystkim

4 polubienia

Dziękuję @+.
NA.

Mała irytująca rzecz, której wcześniej nie miałem: muszę ponownie łączyć się przy każdym przejściu, gdy byłem podłączony dzień wcześniej

3 polubienia

Tak, u mnie jest tak samo???.. Ciąg dalszy nastąpi,]@+.
AR.

@coin37coin to jest to, co wyjaśniłem powyżej za każdym razem, gdy klikam link mycad = weryfikacja... Czy to z forum, czy z menu myCad, co jest jeszcze gorsze i bardziej irytujące...

2 polubienia

@sbadenis przywrócony zostanie widok biblioteki 3DParts

3 polubienia

Witaj Coralie,
Żeby wiedzieć, moje samouczki nie są już dostępne, dlaczego? a może usunięte przez te, które widzę na stronie. … Ciąg dalszy nastąpi...
…@+.

1 polubienie

Witaj AR,

Część samouczka jest przerabiana, więc na razie usunęliśmy wszystko, ale wrócą, gdy tylko nowe narzędzie samouczka będzie dostępne :slight_smile:

2 polubienia

Witaj Coralie,
Dzięki za informację.
@+.
AR.

Jest znacznie płynniejszy niż wcześniej i dobrze zoptymalizowany
Gratulacje dla całego zespołu!!

3 polubienia

Witam!

Nie sposób znaleźć " biletów " otwartych w przeszłości... Dostępne są tylko " Żądania ".
Przed nową wersją strony istniało zróżnicowanie, ale wszystkie prośby o wsparcie pozostały dostępne. Jak to zrobić teraz?

1 polubienie

Dokładnie, to samo zachowanie więcej próśb o wsparcie sprzed listopada 2023 roku.

1 polubienie

Prawdopodobnie link do oczekujących danych, takich jak samouczki, rzekomo mający na celu powrót jednego z tych 4.

2 polubienia

Witam;

Nawiązując do pytania @mtonoli_1 i pytania @Cyril_f , ja również nie jestem już zadeklarowany jako administrator.
Co więcej, wśród moich kolegów nie ma już nikogo, co sprawia, że zmiana statusu jest niewykonalna, ponieważ " I site ":
image
W Solidworks nazwiemy to cykliczną redundancją... :sweat_smile:

Jeśli chodzi o stare " Bilety ", to takie samo spostrzeżenie jak @Silver_Surfer i @sbadenis , nie widzę niczego przed 2023 rokiem (nawiasem mówiąc, widać tylko 9 biletów).

Pozdrowienia.

1 polubienie

Cze wszystkim

Nie masz już dostępu do swoich starych zgłoszeń, ponieważ używamy nowej technologii do obsługi Twoich zgłoszeń do pomocy technicznej. Jednak nasi technicy mają do niego dostęp, więc możesz zapytać ich, czy potrzebujesz informacji na temat starego zgłoszenia do pomocy technicznej.

Jeśli chcesz zostać administratorem, możesz złożyć wniosek za pośrednictwem naszego działu obsługi klienta pod numerem 09 69 322 223, aby mogli zmodyfikować Twoje konto w ciągu kilku minut!

Miłego dnia!

2 polubienia

Witam

Zostałem przywrócony jako administrator. Wydaje mi się sprawiedliwe, że nie wszyscy użytkownicy zostali przeniesieni na nową platformę.

1 polubienie

Witam;

Myślę, że mała zakładka wyszukiwania tekstowego byłaby mile widziana w kategorii Samouczek na stronie MyCad:

A potem, czy naprawdę konieczne jest posiadanie jednego ze skrótów w " Centrum wiedzy ", które włączają filtry tylko w samouczkach?

Co zrobić, jeśli nie chcesz akceptować plików cookie na Youtube?

1 polubienie

Chciałbym usłyszeć uwagi @Maclane .

Z tym, że osobiście wolałbym, żeby filtry były jak model Amaz0n, w postaci pozornych pól:

O wiele mniej żmudne.

Również w przypadku bieżącego formatu nie można wybrać, na przykład, zarówno Solidworks, jak i myCADtools w tym samym wyszukiwaniu.

1 polubienie

Brak @Sylk , filtry Amaz0n nie działają...

4 polubienia