Tadam, myCAD firmy Visiativ przechodzi metamorfozę!

Witam

Otwarcie forum z portalu otwiera nową kartę, ale nie na odwrót. Będziesz musiał pamiętać o skonfigurowaniu przycisku myCAD na forum tak, aby otwierał portal w nowej karcie. Cóż, jeśli członkowie się ze mną zgodzą.

1 polubienie

Przepraszam, ale zamierzam opublikować tutaj, ponieważ nie mogę już wejść do saloniku VIP z powodu tego głupiego ograniczenia dotyczącego opinii:

:unamused:

Chciałem więc zamieścić tę opinię na temat forum:

Karuzela u góry strony z banerami o różnej wysokości sprawia, że wiadomości są jo-jo. To trochę ulga.

1 polubienie

Witaj @Sylk , powrót wykrywania między identyfikacją na forum a statusem powiązanym z portalem myCAD powróci do końca roku

2 polubienia

Dziękujemy @mtonoli_1 za Twoją opinię. Jeśli chodzi o dezaktywację użytkownika, nie zauważamy żadnych wad w usłudze. Czy możesz skontaktować się z pomocą techniczną za pośrednictwem czatu, aby poprosić o audyt? W przypadku problemu z przekierowaniem rzeczywiście wystąpił błąd i dostosujemy go tak szybko, jak to możliwe. Przepraszamy za niedogodności.

1 polubienie

@sbadenis naprawimy wyświetlanie biblioteki 3DPartsCatalog. Jeśli chodzi o bibliotekę " Visiativ ", konieczne jest jej przeprojektowanie, zanim będziemy mogli ją ponownie Państwu zaoferować. Powróci jeszcze w tym roku @A_R

3 polubienia

Witam cały zespół i gratuluję tej nowej wersji, przyjemnej i płynnej do konsultacji. Udany design (muszę to powiedzieć w porównaniu do starego!!) brakuje trybu ciemnego, który doceniam na forum i ogólnie we wszystkich aplikacjach, z których korzystam, ale wiem, że tak się stanie.
I mimo wszystkich drobnych błędów i niedoskonałości wiem, że poprawki przyjdą.
Bądźmy pobłażliwi
Dziękuję Wam wszystkim

4 polubienia

Dziękuję @+.
NA.

Mała irytująca rzecz, której wcześniej nie miałem: muszę ponownie łączyć się przy każdym przejściu, gdy byłem podłączony dzień wcześniej

3 polubienia

Tak, u mnie jest tak samo???.. Ciąg dalszy nastąpi,]@+.
AR.

@coin37coin to jest to, co wyjaśniłem powyżej za każdym razem, gdy klikam link mycad = weryfikacja... Czy to z forum, czy z menu myCad, co jest jeszcze gorsze i bardziej irytujące...

2 polubienia

@sbadenis przywrócony zostanie widok biblioteki 3DParts

3 polubienia