Pobierz aktualizację 2019

Witam

W związku ze zbliżającym się końcem umowy serwisowej chciałbym pobrać aktualizację SP4 2019.

Link do pobrania jest dobry, ale odmawia mi, ponieważ nie jest zarejestrowany; A jednak mam się dobrze na swoim koncie.

Stukając w link, mówi  mi: "Umowa o świadczenie usługi abonamentowej".

Więc klikam na niego, aby uzyskać dostęp do mojego portalu klienta, ale nic się nie wyświetla.

Z góry dziękuję za pomoc,

I klikając prawym przyciskiem myszy ikonę na pasku w prawym dolnym rogu ekranu?

Wybierając opcję "sprawdź dostępność aktualizacji", jak to wygląda.

Stamtąd możesz przesłać dane tylko na swój komputer lub w celu późniejszego udostępnienia.

3 polubienia

Po otwarciu "sprawdź aktualizacje" pojawia się okno na bardzo krótki czas i natychmiast się zamyka.

Wystarczająco dużo czasu, aby zobaczyć Installation Manager 2017 na prowadzeniu, a w środku początek menedżera instalacji, a następnie kurtynę.

Witam

Czy sprawdziłeś, czy link do serwera zewnętrznego jest nadal właściwy. Wszystko, co musisz zrobić, to zmienić adres swojego dostawcy i bum, zaczyna się gubar.

Kolejnym punktem do sprawdzenia, jeśli pojawi się rok 2017, jest fakt, że na dysku twardym będzie kilka instancji oprogramowania (na przykład kilka wersji będzie współistnieć na dysku twardym z 2017, 2018 roku itp.)

Mała wskazówka przed zmianą wersji, nie zapomnij zapisać pliku SWsetting_xxx_.sldreg, aby zachować wszystkie swoje dostosowania.

Pozdrowienia

PS: jeśli masz prawo do wersji 2019, Twój dostawca musi obsługiwać PB.     :-)

2 polubienia