Loteria trwa do 30 lipca: świętujmy razem 100 000 członków zgromadzonych na platformie myCAD by Visiativ!

I nie, nie śnisz, szybko zbliżamy się do 100 000 członków na platformie myCAD by Visiativ! :heart_eyes:

Cóż za radość mieć tak wielu entuzjastów CAD na platformie myCAD! :dizzy:

Już od 10 lat platforma myCAD jest miejscem spotkań użytkowników rozwiązań inżynierskich. Zadano ponad 12 000 pytań CAD, a członkowie społeczności dodali ponad 80 000 odpowiedzi, więc dobra robota! Ta piękna społeczność podkreśla solidarność, wzajemną pomoc, profesjonalizm i po raz kolejny udowadnia, że świat przemysłu to wielka rodzina pasjonatów :muscle:

Tak więc wielkie podziękowania dla Was, niezależnie od tego, czy jesteście częścią społeczności od 10 lat, czy od kilku miesięcy, za rozwijanie tej pięknej społeczności projektantów 3D.

100 000 członków zostanie zebranych w mniej niż miesiąc, więc liczymy na to, że zarejestrujesz jak najwięcej swoich kolegów i porozmawiasz o tym wokół siebie! :speech_balloon:

I OCZYWIŚCIE DO ŚWIĘTOWANIA: PREZENTY! :gift:

Organizujemy loterię fantową! Aby to zrobić, nic nie może być prostsze:

1. Weź udział w ankiecie online (obiecuję, że są tylko zabawne pytania)
  2. Wyślij ankietę ze wszystkimi wypełnionymi odpowiedziami
  3. Spróbuj zostać wylosowany 30 lipca 2023 r.

Pierwsza wylosowana osoba wygra wycieczkę do Rzymu dla 2 osób (2 noce) :earth_africa:
Wylosowane 2. i 3. osoby wygrają konfigurowalną mysz do gier Razer Basilik V3 RGB — Razer Basilisk V3 | Razer Francja

Masz czas do 30 lipca, a do tego czasu czekamy, aż ostatni członkowie osiągną liczbę 100 000 ekspertów CAD na myCAD!

WEŹ UDZIAŁ W ANKIECIE

Powodzenia wszystkim, Coralie :slight_smile:

1 polubienie

Gratulacje dla @laura.maraval za pierwszy udział!! :star_struck:

2 polubienia

Fakt.
Teraz przygotowuję walizkę i tłumacza francusko-włoskiego :rofl:

2 polubienia

Fakt
Wycieczka do Włoch odwołana 15 dni temu! Cóż, byłbym bardzo szczęśliwy, gdybym wygrał...!

2 polubienia

Fakt
Pierwsza nagroda to spełnienie marzeń!!

3 polubienia

Tak samo, zdałem sobie sprawę. Może mógłbym podarować go mojej żonie na zbliżającą się 14. rocznicę ślubu :sunglasses::smirk::sunglasses::smirk:

3 polubienia

Och, jak brzydko jest uderzyć w strunę @ac_cobra_427 !! :rofl: :rofl:

1 polubienie

Również dla mnie

Nie mogę się doczekać !!

2 polubienia

:violin::violin: Ze swojej strony w lipcu będę obchodzić 13 rocznicę ślubu, nadal nie zrobiliśmy miesiąca miodowego z powodu braku środków, a wraz z narodzinami naszej trójki dzieci wszystko wydarzyło się bardzo szybko, ale wciąż mamy nadzieję, że kiedyś będziemy mogli mieć taką szansę... :violin: :violin:
:rofl: ale za nic w świecie nie zamieniłabym swojego życia :crazy_face:

1 polubienie

@DoubleL , skorzystałeś z zaproszenia do Solidworks World w USA, aby spełnić jej marzenie o stacji i CAD?
Nie rozumiem :thinking:

2 polubienia

@coin37coin Bardzo bym chciał pójść do SolidWorks World, ale nigdy nie miałem takiej okazji... Nigdy nie udało mi się tego sfinansować przez mojego pracodawcę :upside_down_face: , oprócz USA lub Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej, to jego marzenie, ja osobiście z moją korpulencją, wolę kraje nordyckie

1 polubienie

@DoubleL, byłem przekonany, że to właśnie Ty wygrałeś wycieczkę na MyCADDay w Lyonie z konkursem na najdłuższy pociąg.
Krótko mówiąc, żart, który schodzi na dalszy plan z powodu awarii pamięci. Jest brzydki!

1 polubienie

@coin37coin no miałem 3 miejsce, przenośną stację roboczą (która nadal działa cudownie)

2 polubienia

NOoooooon nie LL on znowu wygra :innocent:

Łańcuch LL !! Uwolnij się z łańcuchów! :nerd_face:

Witam @Coralie

Odpowiedziałem na wszystkie pytania (szczególnie na ostatnie :wink: )

Arrivederci e grazie per la vostra costante presenza e gentilezza.

2 polubienia