Nie chcę się czepiać (to nie w moim stylu), ale dlaczego @Coyotte ma mniej punktów na wyświetlaczu niż @tomalan a mimo to pozostaje na prowadzeniu.....
NIECH ROZPOCZNIE SIĘ WOJNA lol lol lol
Nie chcę się czepiać (to nie w moim stylu), ale dlaczego @Coyotte ma mniej punktów na wyświetlaczu niż @tomalan a mimo to pozostaje na prowadzeniu.....
NIECH ROZPOCZNIE SIĘ WOJNA lol lol lol
Nie w domu
EDIT: Nic nie powiedziałem !! To nie jest właściwy ranking, nie jest on liczony na podstawie punktów, ale na podstawie zamieszczonych wiadomości.
Coyote ma 537 odpowiedzi na 494 Tomalam.
Największy wkład w pytania opiera się na liczbie odpowiedzi, a nie na jakości.
Dlatego jesteśmy w TOP 10...
Rzeczywiście, to liczba odpowiedzi decyduje o rankingu, a nie liczba punktów!
@ Jose Myślę, że @ Gerald mówi o TOP 10 współautorów po prawej stronie na stronie z pytaniami
@+ ;-((
Jeśli chcesz uzyskać ranking punktowy, musisz przejść do zakładki "Członkowie"
I gratulacje, jesteś na 3 miejscu!
@gt22: dlatego od razu zredagowałem swoją odpowiedź :)
ARF: Nie widziałem tego
--- @josé edycja liczy się jako najlepsza odpowiedź? ponieważ odpowiedź @Benoit została udzielona dokładnie o 14:33, a Twoja odpowiedź bez edycji jest o 14:31.
Czuję się zmuszony do choose@Benoit
W każdym razie widzę, że wychodzimy daleko poza granice: tego rodzaju pytanie powinno znaleźć się w grupie wsparcia!
Nie jest dobrze, to @SEPM. Gerald!!!
Wiem, ale dzisiaj mam czerwoną czapkę, więc demonstruję na swój sposób
Tego rodzaju pytania nie mają z tym nic wspólnego, jak wiadomo.
Będę zmuszony cofnąć ich publikację, jeśli będzie ich więcej.
Zapraszam do komunikowania się w grupach, aby nie zaśmiecać skrzynek pocztowych abonentów.
Dziękuję
Jak powiedziałem 6 minut earlier@Clémentine?
To jest właśnie efektywność! ;P
Witam
Czy zauważyłeś nowego awatara @Clémentine ? Oczywiście znajduje się na pierwszej linii frontu, aby przyjmować ciosy i ataki "wojowników", ale ta platforma współpracy nie jest polem bitwy. Zrób miejsce na pytania i dyskusje, które faktycznie pomagają użytkownikom!
Wracając do systemu punktowego, szkoda, że zgłaszają się "najlepsi współpracownicy", którzy już skorzystali z nagród. Jeśli są tacy, którzy powinni coś powiedzieć, to są to inni, którzy żywią nadzieję na wygranie upragnionego losu. Ale tak to już jest, musimy zaakceptować nowe zasady, aby zachować te wymienialne punkty. Bądźmy dorośli i nie zachowujmy się jak rozpieszczone dzieci, które biorą udział tylko wtedy, gdy mamy cukierka, ciastko czy nagrodę. Wiem, że często to marchewka sprawia, że idziesz do przodu, ale hej, otrzymanie 1+ lub nawet potwierdzenia, że odpowiedź była w stanie pomóc komuś w jego pracy, to już satysfakcja.
Powodzenia dla wszystkich
Pozdrowienia
Dobra odpowiedź
Z drugiej strony nie rozumiałem historii awatara^^
@tomalam Do mojego awatara dodałem gołębia, na znak pokoju ;) W odpowiedzi dla tych, którzy teraz noszą czerwoną czapkę na swoich awatarach.
O ok, ok, już widziałem białego gołębia!
Uh... co, to ja to powiedziałem?!
Musisz powiedzieć, że jeśli jesteś zaniepokojony...
No cóż, pod koniec dnia się relaksuje!
tak po wysiłku...