Nie rozumiem dobrze na 3 pozycji J Savoyat, że salutuję mimochodem
A kiedy przeglądasz jego stronę, ostatnie interwencje nie pochodzą z poprzedniego tygodnia
więc myślę o nowym dużym błędzie
Miłego dnia @ wszyscy
@+;-)
Nie rozumiem dobrze na 3 pozycji J Savoyat, że salutuję mimochodem
A kiedy przeglądasz jego stronę, ostatnie interwencje nie pochodzą z poprzedniego tygodnia
więc myślę o nowym dużym błędzie
Miłego dnia @ wszyscy
@+;-)
Witam
Niedawno głosowałem na wszystkie jego samouczki, które odkryłem.
Jest ich bardzo dużo i są naprawdę świetne, z wyjątkiem tego, że w jego filmach nie ma dźwięku.
Może musi grać na punkty TOP tygodnia?!
Alan
W każdym razie, @Clémentine będąc na wakacjach, nie sądzę, że w tym miesiącu będziesz miał odpowiedź.
Tak, rzeczywiście może tak być
Ale J Savoyat ma też wiele płatnych samouczków
Wydaje mi się, że
więc trzeba było za to zapłacić ;-)
Miłego dnia @+
@gt22: Samouczki są bezpłatne, jeśli jesteś subskrybentem myCADservices!
Ale jeśli tak nie jest, to rzeczywiście jest to 10 € za samouczek w ogóle.
I tak:
1) Clementine jest na wakacjach
2) Jest to bardziej raport o błędzie w Lynkoa niż pytanie :)
Niedawno uruchomiłem myCADservices i korzystam z niego.
To dużo na raz
Witam
Ach, w końcu udaje mi się odpowiedzieć... Myślę też, że to błąd, ponieważ pl powinien był być przede mną, biorąc pod uwagę samouczki i dobre odpowiedzi, które miał na swoim koncie w zeszłym tygodniu...
Hej!!!!
Pozdrawiam moich ulubionych rysowników! =) =) =)
Jak się miewacie?! Lynkoa porusza się z tego, co widzę! Spoko
Uważajcie, wrócę na początku roku szkolnego, aby zająć miejsce najlepszych współpracowników hehe^^
Nie mogę już zamknąć moich pytań, gdy kliknę najlepszą odpowiedź, strona już nie istnieje...
Wyzwanie postępuje inaczej?
Cześć @bart!
Tak, długo oczekiwane nowości Lynkoa powinny pojawić się wraz z początkiem roku szkolnego!
W wyzwaniu zamierzam wziąć udział, ale jeszcze nie zacząłem! Nie wiem, czy zrobię to w wersji beta 2016 czy 2017, którą właśnie pobrałem.
W przeciwnym razie, tak, całkiem możliwe, że przejmiesz miejsce głównego współpracownika, ponieważ nie będę miał zbyt wiele czasu od września do października, a będę mógł odpowiedzieć dopiero wieczorem!
W przypadku Twoich pytań, tak, otrzymałem wiadomość e-mail z informacją, że zostałem wyznaczony jako najlepsza odpowiedź na jedno z Twoich pytań, a strona już nie istnieje!
To właśnie te punkty pozwoliły mi po raz 4 na 18 000 punktów, tuż przed tym, jak straciłem punkty w dodatku 31 sierpnia :-)
Dziękujemy you@gt22
Po 3 tygodniach w Bretanii (bo mieszkam z Bretończykiem) cieszę się z powrotu!
@Bart,
Wreszcie wracamy ?!?
Lepiej się trzymać, żeby też być na szczycie!
@PL, król Lynkoa, 4x18000 pkt !!
We wrześniu i październiku będziemy mieli wtedy trochę okazji.