Najlepszy współtwórca forum myCAD w 2023 r.

Ding ding!

Nadszedł czas, aby uszeregować najlepszych współpracowników społeczności myCAD 2023 :gift: :bell:
Jeszcze raz dziękujemy za zaangażowanie wszystkich członków społeczności myCAD! Ten rok był bogaty w nowe funkcje i zwroty akcji, a dzięki solidarności wszystkich udało nam się rozwiązać, ponownie w tym roku, wiele problemów CAD!

Wybór najlepszych współpracowników jest dokonywany na podstawie kilku kryteriów: liczby otrzymanych polubień, przyznanych polubień, liczby utworzonych tematów, wysłanych odpowiedzi, przeglądanych tematów... Możesz go znaleźć w sekcji " najwięksi współtwórcy " po prawej stronie forum :slight_smile:

Oto najwięksi współtwórcy roku :partying_face: :
:medal_sports:@sbadenis
:medal_sports:@zozo_mp
:medal_sports:@maclane
:medal_sports:@Cyril_f
:medal_sports:@ac_cobra_427
:medal_sports:@sylk
:medal_sports:@froussel
:medal_sports:@A_R
:medal_sports:@coin37coin
:medal_sports:@lynkoa15

Wasze zaangażowanie, kreatywność i chęć dzielenia się wiedzą bardzo wzbogaciły naszą społeczność. Aby podziękować Wam za Wasz wyjątkowy wkład, przygotowaliśmy nagrodę, która już niebawem zostanie wysłana do każdego z Was:

Każdy z Was wygrywa niezwykłą cudowną skrzynię : ważną dla 2 osób, na noc w chatce usadowionej wśród drzew lub pod gwiazdami, kąpiel w piwie, kurs przetrwania lub komandosa dla bardziej żądnych przygód, a nawet grę w rzucanie siekierą, wirtualną rzeczywistość lub grę ucieczki...!

Jeszcze raz gratulujemy najlepszym współpracownikom roku :clap: :clap: Nie możemy się doczekać, aby zobaczyć, co przyniesie nam rok 2024!
Dziękujemy wszystkim za nieustające zaangażowanie i za to, że nasza społeczność jest wyjątkowym miejscem do nauki i wymiany.

Miłego dnia i udanych wakacji dla najszczęśliwszych spośród Was! :santa: :santa:
Coralie

7 polubień

Witam
Gratulujemy Wam wszystkim i dziękujemy za inwestycję oraz pomoc, której udzielacie społeczności.
Eric :+1:

4 polubienia

Witam!!
Dziękujemy, życzę udanych świąt...
@+.
AR.

6 polubień

Gratulacje dla wszystkich!!
Kontaktuję się z każdym z Was w celu uzyskania danych kontaktowych, aby jak najszybciej wysłać Państwu swój przedmiot :slight_smile:

3 polubienia

Dziękuję bardzo Coralie, życzę szczęśliwych świąt Bożego Narodzenia... @+.
AR.

4 polubienia

Uh!
Ben!
Bardzo dziękuję wszystkim współtwórcom.
Dziękuję Corali, która aktywnie przyczyniła się do wyboru prezentu.
Rok z nową stroną forum sprawia, że się rozwijamy.
Co więcej, nasze forum jest doskonałym antydepresantem, ponieważ jeśli często możemy wątpić w inteligencję ludzi, wystarczy przyjść i wykąpać się w tej kąpieli młodości inteligencji i niesamowitych nagromadzeń wiedzy i umiejętności przywracania i dzielenia się, aby przywrócić nam uśmiech (banana) dzięki maszynie do gięcia bananów. :slightly_smiling_face: :upside_down_face: (tutaj w widoku standardowym ISO).

Do zobaczenia wkrótce, aby życzyć nam szczęśliwego nowego roku, tuż po świętach, że życzę Wam ciepła i radości.

Kamień

PS: Dzisiaj jest rocznica mojego przybycia do społeczności (stąd kawałek ciasta ze świeczką obok mojego nicku, nowa funkcja nowej wersji i którą wszyscy będziemy znać przynajmniej raz w roku) HIhihihi :partying_face:

7 polubień

Dziękuję @Zozo_mp za wiadomość! I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin na forum :partying_face: :partying_face:

3 polubienia

Witam @Coralie

Dziękuję za ten miły prezent :slightly_smiling_face:

W tym roku nie byłem w stanie wnieść tyle, ile bym chciał, więc przepraszam...
(A nuda, jaką stało się (ponowne) połączenie z forum, nie pomogła zmotywować mnie do tego, że byłem trochę dostępny)

Na szczęście na forum jest wielu innych (prawdziwych) oddanych ekspertów, którym nie możemy wystarczająco :kissing_heart: podziękować :+1:

Pozdrowienia

5 polubień

Dobry wieczór wszystkim,

Dziękuję za wszystko :pray:, otrzymałem dziś ten wspaniały k-do. Jeszcze raz dziękuję i życzę wszystkim bardzo wesołych Świąt Bożego Narodzenia :santa::santa::santa:

4 polubienia

Dziękujemy Najlepszym Współtwórcom 2023!
Życzymy udanego sezonu wakacyjnego.

5 polubień

Powiedziałbym nawet, że dziękuję wszystkim współtwórcom na szczycie lub nie, najważniejsze to wziąć udział.
I wesołych świąt dla wszystkich.

5 polubień

Witam @Coralie
W tym dniu potwierdzam otrzymanie nagrody, która była dla mnie przeznaczona. Dziękuję :relieved:

Niech każdy członek tego forum ma jak najlepsze wakacje. :kissing_heart:

3 polubienia

Też otrzymane. Dziękuję Visiativ :slight_smile:

2 polubienia

:clap:Gratulacje i gratulacje dla najlepszych współpracowników roku

4 polubienia