Nadszedł czas, aby uszeregować najlepszych współpracowników społeczności myCAD 2023 Jeszcze raz dziękujemy za zaangażowanie wszystkich członków społeczności myCAD! Ten rok był bogaty w nowe funkcje i zwroty akcji, a dzięki solidarności wszystkich udało nam się rozwiązać, ponownie w tym roku, wiele problemów CAD!
Wybór najlepszych współpracowników jest dokonywany na podstawie kilku kryteriów: liczby otrzymanych polubień, przyznanych polubień, liczby utworzonych tematów, wysłanych odpowiedzi, przeglądanych tematów... Możesz go znaleźć w sekcji " najwięksi współtwórcy " po prawej stronie forum
Wasze zaangażowanie, kreatywność i chęć dzielenia się wiedzą bardzo wzbogaciły naszą społeczność. Aby podziękować Wam za Wasz wyjątkowy wkład, przygotowaliśmy nagrodę, która już niebawem zostanie wysłana do każdego z Was:
Każdy z Was wygrywa niezwykłą cudowną skrzynię : ważną dla 2 osób, na noc w chatce usadowionej wśród drzew lub pod gwiazdami, kąpiel w piwie, kurs przetrwania lub komandosa dla bardziej żądnych przygód, a nawet grę w rzucanie siekierą, wirtualną rzeczywistość lub grę ucieczki...!
Jeszcze raz gratulujemy najlepszym współpracownikom roku Nie możemy się doczekać, aby zobaczyć, co przyniesie nam rok 2024! Dziękujemy wszystkim za nieustające zaangażowanie i za to, że nasza społeczność jest wyjątkowym miejscem do nauki i wymiany.
Miłego dnia i udanych wakacji dla najszczęśliwszych spośród Was! Coralie
Uh! Ben! Bardzo dziękuję wszystkim współtwórcom. Dziękuję Corali, która aktywnie przyczyniła się do wyboru prezentu. Rok z nową stroną forum sprawia, że się rozwijamy. Co więcej, nasze forum jest doskonałym antydepresantem, ponieważ jeśli często możemy wątpić w inteligencję ludzi, wystarczy przyjść i wykąpać się w tej kąpieli młodości inteligencji i niesamowitych nagromadzeń wiedzy i umiejętności przywracania i dzielenia się, aby przywrócić nam uśmiech (banana) dzięki maszynie do gięcia bananów. (tutaj w widoku standardowym ISO).
Do zobaczenia wkrótce, aby życzyć nam szczęśliwego nowego roku, tuż po świętach, że życzę Wam ciepła i radości.
Kamień
PS: Dzisiaj jest rocznica mojego przybycia do społeczności (stąd kawałek ciasta ze świeczką obok mojego nicku, nowa funkcja nowej wersji i którą wszyscy będziemy znać przynajmniej raz w roku) HIhihihi
W tym roku nie byłem w stanie wnieść tyle, ile bym chciał, więc przepraszam... (A nuda, jaką stało się (ponowne) połączenie z forum, nie pomogła zmotywować mnie do tego, że byłem trochę dostępny)
Na szczęście na forum jest wielu innych (prawdziwych) oddanych ekspertów, którym nie możemy wystarczająco podziękować