Po zwolnieniu licencji SW jednej stacji roboczej nie mogłem jej cofnąć na innej stacji roboczej podczas procedury pojawił się kod błędu [8, 41013, 0].
Co muszę zrobić, aby się z tego wydostać?
Dziękuję
Po zwolnieniu licencji SW jednej stacji roboczej nie mogłem jej cofnąć na innej stacji roboczej podczas procedury pojawił się kod błędu [8, 41013, 0].
Co muszę zrobić, aby się z tego wydostać?
Dziękuję
Witam
Po zmianie stacji nie byłem w stanie aktywować SW 2015 automatycznie i ręcznie.
Serwis techniczny Axemble rozwiązał problem w ciągu zaledwie kilku minut. Nie sądzę, żeby problem wynikał z twojego stanowiska.
Pozdrowienia.
Właśnie zobaczyłem, że masz wsparcie Axemble.
Skorzystaj z zakładki "Wsparcie" na stronie. następnie "Utwórz nowe zgłoszenie". Wyjaśnij swoje obawy.
Następnie skontaktują się z Tobą.
Skontaktowałem się już z Axemble, ale dodatkowo zadałem pytanie tutaj.
Jak powiedziałem wcześniej: nie sądzę, że możesz cokolwiek zrobić.
Osobiście Axemble był bardzo reaktywny i już po 15 minutach problem został rozwiązany.
Mieliśmy też sporo problemów z przeniesieniem "stałej" licencji (problem rozwiązywany za każdym razem dość szybko za pośrednictwem Infolinii Axemble).
Nawet jeśli nie jest to jedyny powód, przeszliśmy na licencję pływającą.
martwi mnie to wszystko, ponieważ nie jestem już w trakcie konserwacji, jeśli zmienię komputer, mam go w baba
Błąd 8 odpowiada:
-8 | Nieprawidłowy (niespójny) klucz licencyjny lub podpis. Klucz licencyjny/podpis i dane funkcji nie są zgodne. Zwykle dzieje się tak, gdy plik licencyjny został zmieniony |
Dealer będzie w stanie rozwiązać ten problem.
I tak, z nowymi wersjami oprogramowania nie jest łatwo przenosić i zmieniać (komputery PC lub licencje pływające, które zniknęły z podstaw)
Możliwe, że EADS zaczyna konfigurować leasing oprogramowania
Abonament z podstawą czasową, która zmusza użytkowników do płacenia co miesiąc echa w tym samym systemie, co abonament internetowy
bardziej soczysty na poziomie finansowym
@+;-))
Dział pomocy technicznej rozwiązał mój problem po prostu naprawiając instalację oprogramowania.