Przeniesienie licencji

Po zwolnieniu licencji SW jednej stacji roboczej nie mogłem jej cofnąć na innej stacji roboczej podczas procedury pojawił się kod błędu [8, 41013, 0].

Co muszę zrobić, aby się z tego wydostać?

Dziękuję

Witam

Po zmianie stacji nie byłem w stanie aktywować SW 2015 automatycznie i ręcznie.

Serwis techniczny Axemble rozwiązał problem w ciągu zaledwie kilku minut. Nie sądzę, żeby problem wynikał z twojego stanowiska.

Pozdrowienia.

2 polubienia

Właśnie zobaczyłem, że masz wsparcie Axemble.

Skorzystaj z zakładki "Wsparcie" na stronie. następnie "Utwórz nowe zgłoszenie". Wyjaśnij swoje obawy.

Następnie skontaktują się z Tobą.

1 polubienie

Skontaktowałem się już z Axemble, ale dodatkowo zadałem pytanie tutaj.

Jak powiedziałem wcześniej: nie sądzę, że możesz cokolwiek zrobić.

Osobiście Axemble był bardzo reaktywny i już po 15 minutach problem został rozwiązany.

Mieliśmy też sporo problemów z przeniesieniem "stałej" licencji (problem rozwiązywany za każdym razem dość szybko za pośrednictwem Infolinii Axemble).

Nawet jeśli nie jest to jedyny powód, przeszliśmy na licencję pływającą.

1 polubienie

martwi mnie to wszystko, ponieważ nie jestem już w trakcie konserwacji, jeśli zmienię komputer, mam go w baba

1 polubienie

Błąd 8 odpowiada:

-8
Nieprawidłowy (niespójny) klucz licencyjny lub podpis.
Klucz licencyjny/podpis i dane funkcji nie są zgodne. Zwykle dzieje się tak, gdy plik licencyjny został zmieniony

Dealer będzie w stanie rozwiązać ten problem. 

I tak, z nowymi wersjami oprogramowania nie jest łatwo przenosić i zmieniać (komputery PC lub licencje pływające, które zniknęły z podstaw)

Możliwe, że EADS zaczyna konfigurować leasing oprogramowania 

Abonament z podstawą czasową, która zmusza użytkowników do płacenia co miesiąc echa w tym samym systemie, co abonament internetowy

bardziej soczysty na poziomie finansowym

@+;-))

1 polubienie

Dział pomocy technicznej rozwiązał mój problem po prostu naprawiając instalację oprogramowania.

1 polubienie