Witam
Dziś rano kolega ma niesamowity problem z plikiem, otworzył plan (. SLDDRW), zamknął go, a teraz jest zarejestrowany jako utwór (. SLDPRT) i nie można go otworzyć. Czy kiedykolwiek tego doświadczyłeś? Czy istnieje rozwiązanie?
Z góry dziękuję.
Alex
Ooh la! Śliczny!
Nie popełnił błędu w swoim prowadzeniu? Mamy nadzieję, że masz system kopii zapasowych!
2 polubienia
Witam
Nie, nigdy nie miałem problemu, a tym bardziej nie słyszałem, ale możesz skopiować część i zmienić rozszerzenie, aby spróbować je otworzyć lub zobaczyć w folderze automatycznego zapisywania, czy istnieje kopia zapasowa.
1 polubienie
Otóż na komputerze mojego kolegi rozszerzenie można zmodyfikować, zmieniając nazwę pliku na "name". SLDDRW.
Z drugiej strony na moim komputerze rozszerzenie nie pojawia się za nazwą pliku, czy wiesz, jak je wyświetlić?
Naprawiłem problem, jak pokazano powyżej, plan otwiera się poprawnie, ale ja też chciałbym mieć to rozszerzenie za nazwą pliku na wypadek, gdyby mi się to przydarzyło.
Witam
Musisz odznaczyć pole "ukryj rozszerzenia, których typ jest znany" w opcjach zakładki widoku folderów.
Pozdrowienia
capture.png
3 polubienia
Nie ma za co, to była przyjemność...
1 polubienie