Kot na Lynkoa?

To wszystko jest w tytule, osobiście uważam, że to może być dobry pomysł.

Pozwoliłoby to członkom spotykać się szybciej, a nawet w przypadku pilnych próśb...

Masz to ;)

1 polubienie

Witam

Tak więc wszystko jest możliwe i już szykujemy ulepszenia, nowe funkcje, które powinny ucieszyć wielu z Was.

Niemniej jednak nie myśleliśmy o Kocie, ale jeśli inni ludzie są zainteresowani, to czemu nie.

Proponuję, abym przeprowadził ankietę wśród najbardziej aktywnych członków Lynkoa.

Ankieta ta będzie polegała na ocenie adekwatności niektórych nowych funkcji. Dodam do tego Kota.

Czy to ci nie przeszkadza?

Witam

Może nie jest to właściwe miejsce do publikowania, ale ponieważ jesteśmy w trakcie proponowania ulepszeń, byłoby miło, gdyby imię i nazwisko osoby, która zamieściła ostatnią odpowiedź, znalazło się na stronie "głównej" pytań.

Zobacz załączony obraz

Masz to :-)

capture01.jpg

Witam

Jak mówi Felix, ludzie reagują dość szybko. Czy jest to więc naprawdę przydatne?

Z drugiej strony zgadzam się z Graph1, ponieważ ze swojej strony mam problem ze zrozumieniem pytań. Rzeczywiście, w przypadku niektórych dość anicznych pytań, muszę wrócić do poprzednich stron, aby zobaczyć, czy dyskusja ewoluowała, patrząc na liczbę odpowiedzi.

Miłego dnia.

Zgadzam się. Odpowiedź na pytania niekoniecznie jest najszybsza...

Myślimy o poprawie monitoringu. Idea Graph1 jest interesująca. Zagłębimy się w to wszystko :-)

W przeciwnym razie przypominam również, że można "zasubskrybować" pytanie (lub kilka oczywiście).

Będziesz wtedy otrzymywać powiadomienia o każdej odpowiedzi.

Podobnie możesz obserwować członków. Jeśli obserwujesz członka, otrzymasz powiadomienie za każdym razem, gdy ten członek podejmie działanie w witrynie. To może być praktyczne...

1 polubienie

Witam

To prawda, że na czacie dyskusje nie są łatwo dostępne! W końcu myślę, że ankieta to dobry pomysł, członkowie mogą zdecydować!

Do zobaczenia wkrótce;)

To prawda, że czat to dobry pomysł, ale jeśli zagłębisz się trochę głębiej, szybko zdasz sobie sprawę, że nie ma możliwości "zarchiwizowania" odpowiedzi tak, aby inni użytkownicy mogli z nich skorzystać i nagle pojawi się wiele powtarzających się pytań.

Jeśli mogę dodać drobną zmianę do mojego pomysłu, miło byłoby dodać datę i godzinę ostatniej odpowiedzi. Fakt zapisania się na pytanie (coś, czego jeszcze nie próbowałem), myślę, że powinieneś otrzymać e-mail dla każdej odpowiedzi. Zamiast być zasypywanym wiadomościami e-mail, dzięki tej metodzie wystarczy rzucić okiem na stronę główną pytań i zobaczyć, czy są jakieś nowe odpowiedzi.

2 polubienia

Wydaje mi się, że "czat" zmusza członków do bycia cały czas połączonymi. Trudny...

Następnie możesz zapisać się na pytanie, o którym zostaniemy powiadomieni.

cóż, przyznaję, że jeszcze wszystkiego nie testowałem, ale zasada wydaje mi się bardziej profesjonalna niż "rozmowa"

Działania następcze po odpowiedziach powinny być natychmiastowe ;)