Po zalaniu rynku zakrzywionymi ekranami, oto powrót do płaskich ekranów
Co więc wybrać?
Będąc zwolennikiem płaskiego ekranu, poszedłem zobaczyć zakrzywione ekrany w sklepach: w przypadku diod LED jestem zmuszony powiedzieć, że rzeczywiście zakrzywione ekrany mają znacznie lepszą jasność i kontrast, gdy kąt widzenia jest większy niż 30°, w porównaniu z płaskimi ekranami... ale trochę zniekształca obraz
Dziękujemy za Twoją opinię......
Dobry wieczór
Zakrzywione ekrany są po prostu dobre dla graczy. Dla profesjonalistów CAD i rysowników CAD nie jest to interesujące, w tym dla 3Dmax.
Istnieją strony, które dyskutują o tym godzinami i dniami, aby spierać się o kapustę orzechową.
W przypadku solidworks i tak potrzebujesz karty graficznej, która pasuje do oprogramowania, a poza tym karty dla graczy w większości przypadków nie nadają się do CAD. W przypadku 3DMAX musisz dobrze skalibrować swój ekran, podobnie jak dla tych szczęśliwców, którzy zajmują się grafiką.
Do widzenia
4 polubienia
Nikt nie miał płaskiego ekranu, a potem zakrzywionego ekranu, aby móc porównać?
Witam, pracuję na 3 ekranach. Z przodu jest zakrzywiony i po prawej i lewej stronie okładki. Osobiście moją krągłą kocham za nic na świecie, rozstaję się z nią (to moja osobista opinia). Jedyną wadą jest to, że musisz być przed sobą. Ci, którzy stoją obok mnie, mają zniekształcony widok na moją pracę ze względu na kąt widzenia na mojej krzywiźnie.
Niech moc będzie z tobą
1 polubienie