Marzenie o forum: strona główna specyficzna dla profilu użytkownika

Witam

Marzenie na nowy rok... Strona główna specyficzna dla profilu użytkownika

Regularnie korzystam z forum i jestem z niego bardzo zadowolona.

Z drugiej strony, jeśli chodzi o użytkowanie, jest jeden punkt, który by mnie interesował: filtrowanie wyświetlania postów tylko na domenach, które mnie interesują.

Innymi słowy, czy na stronie głównej forum można dostosować wyświetlanie postów tylko do tych tematów, które Cię interesują?

Na przykład w moim przypadku jestem użytkownikiem CATIA, więc chciałbym mieć możliwość łatwego śledzenia wszystkich postów związanych z CATIA i aby mój wyświetlacz skupiał się tylko na tym temacie. Jednak obecnie widzę wiele postów solidworks, ale one mnie nie interesują i które chciałbym ukryć. W ten sam sposób myślę, że użytkownicy SolidWorks chcieliby widzieć tylko posty Solidworks.

Jeśli to rozwiązanie jest zbyt skomplikowane, czy nie byłoby możliwe podzielenie forum na podfora: Solidworks, Catia, ...

Oto mała propozycja ulepszenia forum na nowy rok: rozwiązanie, dzięki któremu użytkownik może filtrować posty od pierwszych postów na tematy, które go interesują!

Klasa A+

1 polubienie

Witam

Musielibyśmy dopilnować, aby ta propozycja została przedstawiona w grupie ds. ulepszeń Lynkoa. Jeśli zaproponujesz to w grupie, administratorzy zobaczą to jako prośbę, a nie jako pytanie.

1 polubienie

Uważam, że mogę filtrować stronę główną tak bardzo, jak chcę.

Pomysł, który należy podać do wiadomości przed modyfikacją strony

Jeśli chodzi o uwagę ac cobra 427, chciałbym, abyś powiedział mi, gdzie jest ta grupa poprawcza, abym opublikował tę wiadomość.

Wysłałem go kiedyś do Clementine de Lynkoa, ale pomysł ten popadł w zapomnienie.

Więc powtórzę tutaj. To może pozwolić nam na większe wsparcie.

Klasa A+

Na górze w ciemnoszarym pasku znajduje się grupa, na którą klikasz, a następnie wyszukujesz grupę ulepszeń Lynkoa, następnie rejestrujesz się tam i tam zamieszczasz tę samą propozycję. Jeśli na nią spojrzycie, na pewno znajdą się inne zespoły, które mogą Was zainteresować, może być jeden z catia.

Witam 

Tymczasem: