Dobry wieczór, mam małe pytanie do tych, którym mogło się to już przydarzyć.
Zainstalowałem SW2015 SP0 indywidualnie, aby ukończyć mój SW2014 SP4 tuż przed zakończeniem konserwacji. . Nie jestem już w trakcie prac konserwacyjnych, ale otrzymałem za pośrednictwem pobrania SW2015 SP1.1
Czy mogę go zainstalować bez wyrzucania, czy jeśli spróbuję instalacji, nie zatrzyma się na krótko i nie uszkodzi reszty mojego SW2014, tak jak próba instalacji sw2014SP5, którą zrobiłem wcześniej?
Od jakiegoś czasu znajduję się w niestabilnej sytuacji systemu SW2014, szczególnie w przypadku zamknięcia mojego eksploratora Windows podczas rejestracji zestawu.
Dodatek SP1.1 2015 rozwiązałby te problemy, ponieważ jest częścią błędów właściwości.
Zawsze byliśmy w trakcie konserwacji, więc nie wiem, ale brak konserwacji uniemożliwia Ci zainstalowanie SolidWorks za pomocą Twojego klucza (licencji)? Myślałem, że nie, więc nie widzę problemu w próbie instalacji, ale mogę się mylić...
Brak konieczności przeprowadzania konserwacji uniemożliwia zainstalowanie wersji nowszej niż zakończenie konserwacji. Na przykład moja konserwacja zakończyła się 30 listopada i nie pozwolono mi zainstalować dodatku SP5 2014 (niekompletne pobranie) wydanego 1 grudnia
"Twój numer licencji uprawnia Cię do wersji (na przykład z 2010 r.) bez rozróżnienia na powiązany z nią SP. Zatrzymanie konserwacji uniemożliwia pobranie SP, ale nie uniemożliwienie ich zainstalowania."