Uaktualnienie SW2015 SP0

Dobry wieczór, mam małe pytanie do tych, którym mogło się to już przydarzyć. 

Zainstalowałem SW2015 SP0 indywidualnie, aby ukończyć mój SW2014 SP4 tuż przed zakończeniem konserwacji. . Nie jestem już w trakcie prac konserwacyjnych, ale otrzymałem za pośrednictwem pobrania SW2015 SP1.1

Czy mogę go zainstalować bez wyrzucania, czy jeśli spróbuję instalacji, nie zatrzyma się na krótko i nie uszkodzi reszty mojego SW2014, tak jak próba instalacji sw2014SP5, którą zrobiłem wcześniej?

Od jakiegoś czasu znajduję się w niestabilnej sytuacji systemu SW2014, szczególnie w przypadku zamknięcia mojego eksploratora Windows podczas rejestracji zestawu.

Dodatek SP1.1 2015 rozwiązałby te problemy, ponieważ jest częścią błędów właściwości.

Namiot, nie próbuj....?

Zawsze byliśmy w trakcie konserwacji, więc nie wiem, ale brak konserwacji uniemożliwia Ci zainstalowanie SolidWorks za pomocą Twojego klucza (licencji)? Myślałem, że nie, więc nie widzę problemu w próbie instalacji, ale mogę się mylić...

Brak konieczności przeprowadzania konserwacji uniemożliwia zainstalowanie wersji nowszej niż zakończenie konserwacji. Na przykład moja konserwacja zakończyła się 30 listopada i nie pozwolono mi zainstalować dodatku SP5 2014 (niekompletne pobranie) wydanego 1 grudnia

Więc jeśli wyślę Ci DVD z wersją 2014 SP4, będzie dobrze, ale 2014 SP5 nie będziesz mógł jej zainstalować?

Na tym polega napięcie i cały sens tego pytania. Nie mogę pobrać uaktualnienia, ale jeśli mam je na płycie DVD, mogę je zainstalować.

@pl umieścisz na nim doight

Na innym forum:

"Twój numer licencji uprawnia Cię do  wersji (na przykład z 2010 r.) bez rozróżnienia na powiązany z nią SP.
Zatrzymanie konserwacji uniemożliwia pobranie SP, ale nie uniemożliwienie ich zainstalowania."

1 polubienie

więc próbowałem i mam pustego menedżera instalacji, co nie oznacza, że nie mogę go zainstalować, ale może ta wersja jest nadal błędna

capture_install_2015.jpg
Tak, tak mi się wydawało: nie będzie już można pobrać ze strony, ale można zainstalować najnowszą wersję SP...

Więc jeśli uda mi się zdobyć DVD z 2014 roku sp5, logicznie mogę go zainstalować. To samo dotyczy roku 2015.

Należy jednak ograniczyć się do zainstalowania wersji na przykład z 2016 roku (co wydawałoby się logiczne).

Jeśli masz FTP, mogę zapytać cię o pliki, jeśli chcesz. Lub wyślij DVD, ale nie jest to praktyczne.
1 polubienie