[Pilne] Problemy z instalacją SolidWorks Electrical 2D

Cze wszystkim

Po przedwczesnym odinstalowaniu naszego oprogramowania SW Electrical 2D próbowaliśmy je ponownie zainstalować, ale kilka punktów zablokowało nas w ponownej instalacji:

Punkt 1:

Po zmianie domeny nie posiadamy już konta z niezbędnymi uprawnieniami do ręcznego ponownego połączenia z bazą danych. Musieliśmy więc przywrócić stare konto w starej domenie, aby ponownie połączyć się z bazą danych. Problem w tym, że konta te wkrótce znikną całkowicie, co może nas zablokować, jeśli sprawa miałaby się powtórzyć w przyszłości.

Musielibyśmy być w stanie założyć nowe konto z jego uprawnieniami w naszej nowej domenie i być może mieć hasło do zalogowania się jako Super Administrator. Jak znaleźć to hasło i zdefiniować uprawnienia do kont w nowej domenie?

2.punkt:

Uruchamiając oprogramowanie po porannej instalacji, jesteśmy proszeni o aktywację naszej licencji.

Wybieram automatyczną aktywację licencji przez internet, ale ciągle pokazuje mi się komunikat o błędzie wskazujący, że numer seryjny nie uprawnia mnie do wersji SW Electrical 2019, a wczoraj jeszcze pracowałem nad tą wersją.

Próbowałem aktywować przez e-mail, ale w odpowiedzi otrzymałem tylko wiadomość e-mail z ostrzeżeniem, informującą mnie, że mój numer seryjny nie jest planowany dla wersji 2020 (co więcej, chcę aktywować wersję 2019)

Z góry dziękujemy za wsparcie,

Emanuel

Twoja prośba jest zbyt techniczna dla forum i jest częścią wsparcia (poprzez otwarcie zgłoszenia) w nadziei, że masz umowę serwisową...

Najprostszym sposobem w Twoim przypadku jest uruchomienie zgłoszenia (patrz zakładka "wsparcie" na tej stronie) i generalnie skontaktują się z Tobą dość szybko, ponieważ jest to sytuacja blokująca.

Tylko oni będą w stanie powiedzieć Ci, czy Twoje prawo jazdy jest ważne lub aktywne na tę lub inną wersję elektryki.

Musisz tylko mieć otwarte połączenie internetowe, aby mogli przejąć kontrolę za pośrednictwem Team Viewer. (do zainstalowania na danej stacji roboczej)