Cze wszystkim
Po przedwczesnym odinstalowaniu naszego oprogramowania SW Electrical 2D próbowaliśmy je ponownie zainstalować, ale kilka punktów zablokowało nas w ponownej instalacji:
Punkt 1:
Po zmianie domeny nie posiadamy już konta z niezbędnymi uprawnieniami do ręcznego ponownego połączenia z bazą danych. Musieliśmy więc przywrócić stare konto w starej domenie, aby ponownie połączyć się z bazą danych. Problem w tym, że konta te wkrótce znikną całkowicie, co może nas zablokować, jeśli sprawa miałaby się powtórzyć w przyszłości.
Musielibyśmy być w stanie założyć nowe konto z jego uprawnieniami w naszej nowej domenie i być może mieć hasło do zalogowania się jako Super Administrator. Jak znaleźć to hasło i zdefiniować uprawnienia do kont w nowej domenie?
2.punkt:
Uruchamiając oprogramowanie po porannej instalacji, jesteśmy proszeni o aktywację naszej licencji.
Wybieram automatyczną aktywację licencji przez internet, ale ciągle pokazuje mi się komunikat o błędzie wskazujący, że numer seryjny nie uprawnia mnie do wersji SW Electrical 2019, a wczoraj jeszcze pracowałem nad tą wersją.
Próbowałem aktywować przez e-mail, ale w odpowiedzi otrzymałem tylko wiadomość e-mail z ostrzeżeniem, informującą mnie, że mój numer seryjny nie jest planowany dla wersji 2020 (co więcej, chcę aktywować wersję 2019)
Z góry dziękujemy za wsparcie,
Emanuel