Witam wszystkich,
Aktywnie poszukuję kolegi z drużyny na konkurs makerów GoldenTech 2023, który odbędzie się w Lyonie. Jeśli jesteś zainteresowany, nie wahaj się ze mną skontaktować
Witaj DoubleL,
Dla mnie nie będzie to możliwe, aby podać ci rękę, ponieważ jestem w specjalnej maszynie, ale powinienem być w salonie, normalnie, jeśli nie ma innego nieprzewidzianego zdarzenia.
Jesteś przyzwyczajony do tego rodzaju wyzwań!.. Uda Ci się znaleźć producenta. Być może będę miał okazję cię poznać...
Powodzenia.
@+.
AR.
To nie jest producent, to po prostu ma mieć ducha twórcy, z tego co rozumiem wydarzenie odbywa się w dużej mierze na SolidWorks @Coralie może może powiedzieć nam trochę więcej, ale jeśli tam jesteś, dlaczego nie spróbować przygody?
Cze wszystkim
Jak zrozumiałeś, ma 2 różne konkursy: rzeczywiście, konkursy projektantów i twórców są bardzo bliskie!
Podczas konkursu dla twórców będziesz musiał zaprojektować akcesoria do samochodu Benjamina Workshopa (wyjaśni Ci temat w filmie w ten czwartek, wyślę go do Ciebie) Jest to zatem kwestia zaprojektowania mechaniki kierownicy, lusterek i błotników! Jedynym wymogiem wstępnym jest umiejętność projektowania w SOLIDWORKS;
Zaletą jest ponadto to, że jesteś w drużynie, więc Twoje umiejętności są podwojone!
A przed zawodami będziesz miał nawet małe szkolenie oferowane przez Dassault, aby powtórki klasyków!
Przepraszam dublet,
Jestem niedostępny na tym wydarzeniu, byłbym tylko jako gość...
@+.
AR.
Witaj DoubleL,
Jestem gotowy do stworzenia zespołu na konkurs twórców na GoldenTech2023.
Jeśli jesteś zainteresowany, możemy omówić to bardziej szczegółowo!
Jestem w trakcie sprawdzania mojej dyspozycyjności, ponieważ jestem studentem pracującym
Ludwik EMONIN