Dobry wieczór
Chciałbym wiedzieć, czy w Lynkoa są jacyś użytkownicy Tekla Structures?
Po prostu po to, by się z nimi wymienić!
Dziękuję
Dobry wieczór
Chciałbym wiedzieć, czy w Lynkoa są jacyś użytkownicy Tekla Structures?
Po prostu po to, by się z nimi wymienić!
Dziękuję
Witam, Możesz utworzyć grupę "Użytkownicy Tekla Structures", aby wyświetlić listę użytkowników
Tak, dziękuję!
Już to zrobiłem, ale ponieważ na razie nie ma zbyt wielu osób, które do niej dołączają, zadaję pytanie!
@CAO Aktualności
To oprogramowanie nie było jeszcze wymienione na platformie, teraz, gdy jest, powinno przyciągnąć ludzi. Idealnym rozwiązaniem jest publikowanie treści o oprogramowaniu (wiadomości, samouczki, grupy, pytania) oraz sponsorowanie przyjaciół, współpracowników, znajomych, którzy korzystają z tego oprogramowania.
Należy pamiętać, że sekcja "pytania" jest przeznaczona dla pytań technicznych dotyczących oprogramowania. Powodzenia :)
Muszę być jednym z niewielu użytkowników TEKLA na stronie. Szkoda, bo to świetne oprogramowanie do konstrukcji metalowych. Zrobię kilka samouczków na ten temat, gdy czas pozwoli.
Warto wiedzieć: od niedawna dostępna jest darmowa wersja dla studentów; zobacz TEKLA CAMPUS
Witam, na początku roku uczestniczyłem w szkoleniu konstrukcyjnym Tekla dla klienta. W tej chwili korzystam z oprogramowania w bardzo podstawowym zakresie. Pracuję nad całkowaniem chmury punktów podanej przez pomiar topograficzny, a po zintegrowaniu chmury chcę powtórzyć komponenty wzdłuż peryferii. Sprawa w toku!
Odpowiadam trochę późno, ale używam TeklaSturcture od wersji 6.