Użytkownicy Tekla Structures?

Dobry wieczór

Chciałbym wiedzieć, czy w Lynkoa są jacyś użytkownicy Tekla Structures?

Po prostu po to, by się z nimi wymienić!

Dziękuję

Witam, Możesz utworzyć grupę "Użytkownicy Tekla Structures", aby wyświetlić listę użytkowników

1 polubienie

Widocznie to już zrobione...

http://www.lynkoa.com/groupes/3d/tekla-structures

2 polubienia

Tak, dziękuję! 

Już to zrobiłem, ale ponieważ na razie nie ma zbyt wielu osób, które do niej dołączają, zadaję pytanie!

@CAO Aktualności

To oprogramowanie nie było jeszcze wymienione na platformie, teraz, gdy jest, powinno przyciągnąć ludzi. Idealnym rozwiązaniem jest publikowanie treści o oprogramowaniu (wiadomości, samouczki, grupy, pytania) oraz sponsorowanie przyjaciół, współpracowników, znajomych, którzy korzystają z tego oprogramowania.

Należy pamiętać, że sekcja "pytania" jest przeznaczona dla pytań technicznych dotyczących oprogramowania. Powodzenia :)

1 polubienie

Muszę być jednym z niewielu użytkowników TEKLA na stronie. Szkoda, bo to świetne oprogramowanie do konstrukcji metalowych. Zrobię kilka samouczków na ten temat, gdy czas pozwoli.

Warto wiedzieć: od niedawna dostępna jest darmowa wersja dla studentów; zobacz TEKLA CAMPUS

2 polubienia

Witam, na początku roku uczestniczyłem w szkoleniu konstrukcyjnym Tekla dla klienta. W tej chwili korzystam z oprogramowania w bardzo podstawowym zakresie. Pracuję nad całkowaniem chmury punktów podanej przez pomiar topograficzny, a po zintegrowaniu chmury chcę powtórzyć komponenty wzdłuż peryferii. Sprawa w toku!

2 polubienia

Odpowiadam trochę późno, ale używam TeklaSturcture od wersji 6.