Witam
Podczas korzystania z funkcji powerprint nie mogę wymusić domyślnych ustawień drukarki. Chciałbym, aby podawanie papieru odbywało się za pomocą obejścia, ale to nie działa.
Próbowałem, konfigurując mój format plam, ale nie działa lepiej.
Cdt
Witam
Podczas korzystania z funkcji powerprint nie mogę wymusić domyślnych ustawień drukarki. Chciałbym, aby podawanie papieru odbywało się za pomocą obejścia, ale to nie działa.
Próbowałem, konfigurując mój format plam, ale nie działa lepiej.
Cdt
Power Print pozwala wybrać drukarkę zgodnie z formatem, nie mając pewności, czy wybór tacy wejściowej (bypass?) jest dokonywany w powerprint, ale raczej w konfiguracji drukarki, dostosowując wybór tacy w zależności od formatu.
Przynajmniej tak są skonfigurowane nasze i doskonale współpracują z powerprintem.
Witam
dlaczego nie zmienić tymczasowo ustawień drukarki w systemie Windows???
Dsl Zajęło mi dużo czasu, aby odpowiedzieć, a tymczasem sbadenis odpowiedział i ma rację....
Witam
Rzeczywiście, musi być skonfigurowany w domyślnym drukowaniu systemu wIndows. A w najgorszym przypadku należy pamiętać o dostosowaniu dokumentu do formatu papierowego dostępnego w obejściu.
Witam
W optymalnym PowerPrint, na stronie "Drukarki" masz dostęp do przycisku "Właściwości" i innego przycisku "pamiętaj". To nie działa?