Witam, po zaprzestaniu działalności jeśli może to kogoś zainteresować Chcę sprzedać swoje oprogramowanie tak solidworks 2014 premium wraz z jego licencją.
Jest w komplecie z wersją 32 i 64 BTS. Posiadam również instrukcję pomocy na płycie CD oraz instrukcję w formie książki w języku francuskim.
Oczywiście jestem właścicielem faktury.
Jak zapewne wiesz, jest to oprogramowanie, które kupiłem za ponad 12 000 euro.
Zakup używanej licencji SOLIDWORKS jest niemożliwy, ponieważ zabrania tego prawo francuskie i europejskie. Rzeczywiście, licencja na oprogramowanie jest niezbywalna...
(Patrz ustęp 3: Użytkownik nie może sprzedawać, licencjonować, zlecać podwykonawstwa, przenosić, cedować ani wydzierżawiać (w tym korzystać w oznaczonym czasie) Oferty ani praw dostępu i użytkowania przyznanych na mocy niniejszej Umowy)
wiesz, że osoba @ Lbfdoe79zadała jedno pytanie od 2017 roku i nie skontaktowała się z nim ani nie podziękowała mu i nigdy więcej nie postawiła stopy na forum. (bardzo nam go brakuje, jak możecie sobie wyobrazić)
Wyślij mu prywatną wiadomość, jeśli poprosił o kontynuację, wtedy wiadomość może do niego dotrzeć ;-) ;-)