Przyjdź i przetestuj Nova, robota, który odpowie na Twoje pytania!

Witaj społeczności Lynkoa! 

Dziś witamy nową stażystkę, małą robotkę Novę! Zostanie on skonfigurowany, aby odpowiedzieć na Twoje pytania na wiele tematów: SOLIDWORKS, Moovapps, myCADservices i wiele innych... natychmiast!

Aby odpowiedzieć na Państwa pytania, Nova będzie polegać na wszystkich obszarach działalności Grupy Visiativ : 

• - Integracja oprogramowania CAD, SOLIDWORKS, CATIA, myCADservices itp. (instalacja, konfiguracja, licencje i najczęściej zadawane  pytania),
  • - Publikacja platform współpracy, Moovapps (dokumentacja, administracja, instalacja, użytkowanie)
  • - Usługi powiązane, iCare, (prośba o informacje/kontakt handlowy, dokumenty ogólne, faktury, szkolenia i wnioski księgowe)

Ponieważ Nova wciąż się uczy, liczymy na to, że zadasz mu jak najwięcej pytań, aby poprawić jego umiejętności! Jeśli Nova nie ma właściwej odpowiedzi na Twoje zapytanie, daj mu znać, klikając negatywną ocenę i powiedz mu swoją idealną odpowiedź !  

Odkryj Nova teraz: TESTUJĘ NOVA 

Dziękujemy za zaangażowanie! 

Miłego dnia, Coralie :)

tutoriel_test_chatbot_nova.pdf

Witaj NOVA i witaj.

tylko jedno pytanie, z wyjątkiem linku w tym kanale , w jaki sposób możemy uzyskać dostęp do NOVA?

Niech Moc będzie z wami.

1 polubienie

Witam @OBI WAN, 

Jest to w tej chwili jedyny sposób, aby uzyskać dostęp do strony testowej Nova! Czekamy na Twoją zgodę na umieszczenie go na stałe w Lynkoa za pomocą małego przycisku u dołu ekranu :)

Nie wahaj się przekazać mi jak najwięcej informacji zwrotnych!!

Koralowiec :)  

1 polubienie

Witam

Na razie nie wiem, czy kot kopie, ale na razie mruczy łapą w kółko, kopie jednak w kontakt z dwoma komercyjnymi pytaniami.
Nie gra też na gramofonie

Mam nadzieję, że będzie lepszy od Orange Djinga, który miał IQ gotowanego trąbika (a i tak jestem miły).

Ale za kilka tygodni stażysta będzie miał pieczęć wielkiego projektanta mody. Może w połowie sierpnia

Rozumiem, dlaczego nie nazywa się to wersją beta, no tak, moją dużą betą ;-)

Pozdrowienia

PS komunikat "Czy odpowiedziałem poprawnie na Twoje pytanie?" nie pojawia się,  więc nie ma informacji o naszym uznaniu.

3 polubienia

Witam w NOVA,

Uh, biorąc pod uwagę pierwsze otrzymane odpowiedzi, poczekam trochę, zanim zadzwonię do niego ponownie... Nie mam wątpliwości co do jego przyszłej inteligencji, ale na razie wydaje mi się jeszcze nieco bezobjawowy.

Pozdrowienia

2 polubienia

@Coralie ,

Jakiego rodzaju informacji zwrotnej byś chciał?

W przeciwnym razie moje pierwsze pytanie brzmi: jakie są liczby EuroMillion  dzisiejszego wieczoru :)

Niech Moc będzie z wami.

3 polubienia

Cze wszystkim 

Dziękujemy za Twoją opinię! Rzeczywiście, Nova musi się jeszcze wiele nauczyć...! Ale to właśnie dzięki Waszym komentarzom będziemy mogli go ulepszyć! Chętnie podzielę się Waszą opinią :)

@OBI WAN celem jest zadanie Novie jak największej liczby pytań i udzielenie jej najlepszej odpowiedzi, jakiej oczekujesz :) Następnie chodzi o to, aby udzielić mi informacji zwrotnej na temat łatwości użycia i trafności odpowiedzi, oczywiście....  

Mam nadzieję, że Nova przynajmniej uda się wyciągnąć dobre liczby z loterii!!  

Miłego dnia, Coralie :)

3 polubienia