Witam
Czy istnieje wersja MYCADTOOLS 2022 SP5?
czy jedyną dostępną wersją jest 2023 SP0.2?
Z góry dziękuję.
Witam
Czy istnieje wersja MYCADTOOLS 2022 SP5?
czy jedyną dostępną wersją jest 2023 SP0.2?
Z góry dziękuję.
Witaj cioła,
O jaki profil chodzi? Ponieważ korzystamy z 2022 roku i w tej chwili nie mamy żadnych problemów...
Dziękuję za informację.
@+.
AR
Wersje narzędzi Mycadtools nie są zgodne z SP solidworks i są zgodne z poprzednimi wersjami.
Przykład: wersja 2023 SP0.2 jest kompatybilna ze wszystkimi wersjami oprogramowania od 2016 roku od SP0 do Sp05:
Przepraszam, że tytuł tematu w ogóle nie odpowiadał mojemu pytaniu ^^'
kopia wklejona w niewłaściwe miejsce, jak sądzę
Okej, ale powiedzmy, że chcę starszą wersję MYCADTOOLS
na przykład wersja SP5 (tylko po to, aby mieć stabilne oprogramowanie i pozbawione ewentualnych błędów)
Gdzie możemy to znaleźć?
Zwykle łatki są nakładane w miarę ich pojawiania się, więc najbardziej stabilna ma być ostatnia, czyli 2023 Sp0.2 (1. wersja, biorąc pod uwagę wersję 2023.
Oczywiście kilka nowych funkcji, ale wszystkie poprawki poprzednich wersji muszą zostać zintegrowane.
W przeciwnym razie, jeśli naprawdę chcesz starą wersję:
https://www.lynkoa.com/download-mycadtools
Dziękuję za odpowiedź!
tylko po to, aby spróbować zrozumieć, MYCADTOOLS w wersji 2023 SP0.2 nie jest mniej stabilna niż wersja 2022 SP5?
Logicznie rzecz biorąc, nie, wręcz przeciwnie.
Nawet jeśli nie jest to wykluczone, że ma błąd.
Witam
Rzeczywiście, jak wspomniano , @sbadenis nasza najbardziej stabilna wersja ma być ostatnią online. Nasze wersje są wstecznie kompatybilne, więc w miarę postępów dodajemy poprawki i ulepszenia. Podążamy za głównymi wersjami Solidworks, ale technicznie jest to jak wydanie SP6.
Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno.
Pozdrowienia