mocujące

Cze wszystkim!

Zastanawiam się nad zastosowaniem nietrzymających tego typu: niewypadające - ACCU

Czy ktoś z Was korzysta z nich regularnie? Jeśli tak, mam rekomendacje od wiarygodnych sprzedawców (online lub fizycznych) oferujących szeroki wybór tego samego typu, co w ACCU, jestem zainteresowany. Obecnie mamy coraz więcej problemów z zaopatrzeniem się w ACCU ze względu na fakt, że strona jest angielska... między cłem a płatnością itp :confused:

Z góry dziękuję za opinie i rady.

Witam
W załączeniu jest dostawca!

Jeśli to może ci pomóc!

5 polubień

Jest też Emile Maurin.

1 polubienie

Witam;

Z powodu zbyt wielu problemów z zaopatrzeniem i słabym wykonawstwem (niezależnie od dostawcy); Obecnie mamy " standardowe " obrabiane bezpośrednio u operatora w pobliżu naszej firmy.
=> Bardziej responsywne, dostosowane do potrzeb wymiary i znacznie niższy koszt (nawet w bardzo małych seriach).
Drugą zaletą jest to, że w zależności od integracji można nie usuwać gwintu " z przerwami "...

Jeśli chodzi o podkładki odkształcalne najczęściej kojarzone z tego typu " Captive ", to kupujemy pudełka po 100 sztuk (gdy je włożymy).

6 polubień

Dziękujemy wszystkim za opinie :smiley:
Zapomniałem wspomnieć, że szukamy niewypadających z wgłębieniem TORX...

1 polubienie

Witam
W przypadku odcisków Torx, których należy unikać w przemyśle spożywczym w kontakcie z żywnością, ponieważ nastąpi zatrzymanie produktu... => następnie rozmnażanie się bakterii... :face_with_thermometer:
AR.

2 polubienia

Znam markę SAVETIX

1 polubienie